FC Zwolle verliest eerste oefenwedstrijd

|   Laatste wijziging

Mariënberg – FC Zwolle heeft zaterdagavond op het veld van vv Mariënberg de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe voetbalseizoen van FC Twente verloren met 0-2.

fcz_-_fct-7.jpg 

FC Twente kwam voor de gelegenheid met een B-team op het veld. Alleen vaste waarde Douglas stond in de basis. Het eerste doelpunt voor de Tukkers viel al in de 2e minuut door Douglas, nadat nieuweling Rojer voor Zwolle een geweldige kans had gemist. De verdediger kopte de bal binnen uit een hoekschop. In de 81e minuut scoorde Hersi de winnende treffer. In een matig duel vielen de aanwinsten Rojer en Schreurs positief op. Maandag spelen de ‘blauw-witten’ de volgende oefenpot. FC Zwolle neemt het dan op tegen de Griekse profclub Olympiakos Piraeus (dat zaterdag nog met 0-1 won bij Heerenveen) op sportpark Mulderssingel in Wezep. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

fcz_-_fct-135.jpg

fcz_-_fct-57.jpg 

fcz_-_fct-173.jpg

fcz_-_fct-18.jpg

fcz_-_fct-98.jpg 

fcz_-_fct-191.jpg

fcz_-_fct-212.jpg

fcz_-_fct-285.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

51 gedachten over “FC Zwolle verliest eerste oefenwedstrijd”

  1. Hahaha, Twente B klopt FC Zwolle. Kan nog leuk worden aankomend seizoen met al dat spul dat is aan komen lopen. Opleiding gehad bij Barcelona, Boca Juniors en noem maar op. Het is niks en het wordt niks. Straks wordt er weer een beroep gedaan op de gemeente om de schuld weer over te nemen. :D:'(

  2. Fc Zwolle is niks en wordt ook nooit wat, veel te veel gezeur en hard werken ho maar, de gemeenschap kan straks weer het geld ophoesten voor deze “voetballers”, laat ze Fc Zwolle maar opdoeken en het geld verdelen over alle sportverenigingen

  3. Wat één verliespartij teweeg kan brengen bij sommige personen , sneu…..

    Elke reservespeler van Twente zou een versterking zijn voor de gehele jupiler league , en zelfs voor vele eredivisieclubs , heus geen schande om daarvan te verliezen na pas één week trainen.

  4. om al die narigheid en knokken is het beter dat de fc wordt opgedoekt bespaard veel geld voor de gemeenschap en bregt rust rond de ceintuurbaan

  5. Jaaa goed idee van je man !!!
    Alles wat problemen kan veroorzaken opdoeken , dat niemand daar op is gekomen .
    Uitgaansgeweld ,ook zo’n probleem , ook alle cafe’s e.d. opdoeken en weer meer geld voor de gemeenschap .
    Klasse idee !!!

  6. Twente is al lang in voorbereiding en Zwolle nog maar 5 dagen, waar hebben we het over. Twente is ook nog eens een topper in de ere dus helemaal geen schande om daar van te verliezen.

  7. Het waren FC Twente Supporters die aan het knokken waren.
    Niet de Zwolle supporters. Vlak voor het begin kwamen 100 man van FCT het terrein binnen stormen zonder te betalen. Stom dronken, konden geen ABN praten en wat een sneu volk. En riepen alleen op zijn twents: Enschedeeeeeeeeeeeeeeee

    @ Hans
    Heb jij begeleiding nodig van het RIAGG?
    Of heb je last van een zonnesteek. FC Zwolle kost de gemeenschap geld, de amateurs ook. Ik heb liever FC Zwolle dan 100 amateur verenigingen. Laat men eerst maar de helft aan amateur voetbalclubs opdoeken en de andere iets groter maken.

  8. He Jan natuurlijk heb jij liever Fc Zwolle daar wordt jij door betaald en Zwolle heeft geen 100 amateur ver. maar wel meer deelnemenrs en niet zo dik betaald

  9. Zwolle overtuigt nog niet. Het was een zeer matige pot. Heb er geen vertrouwen in dit jaar, na al wat er eerder gebeurd is. Er zijn geen goede aankopen gedaan. Botteghin zie ik nog wel vertrekken, en daarmee veel kwaliteit achterin. En let op, de combi Everse – vd Beld gaat zich ooit ergens wreken!

  10. Kenner,

    Of ik wordt kampioen met de FC of ik de supporters hebben het gehad met mij omdat wij weer eens geen kampioen worden.
    Ik begrijp goed dat ik mijzelf onmogelijk heb gemaakt als de FC geen kampioen wordt. Mijn mondje is net zo groot als de Peperbus.

  11. @ Kippenboer, ik heb niets zinnigs te zeggen.
    Koop maar eens een VI waar ik ook in sta.
    Dan weet je dat dat ik nooit iets zinnigs vertel.

    Ik hoop voor je dat je nooit bij de FC komt.
    Want het is organisatorisch een zooitje na het vertrek van het bestuur. Er is door het nieuwe bestuur een begroting afgegeven van ?? 3.800.000,00 en er is maar ?? 2.950.000,00 gedekt.
    Er zijn ten opzichte van vorig seizoen veel minder sponsoren ?? 700.000,00. Velen die mij dit aanreken omdat ik mij asociaal heb gedragen op trainingskamp bij deze sponsoren.

    Maar ik ben helemaal fan van onze vrind Adriaantje Visser.
    Ze noemen hem en mij al Bassie & Adriaantje.
    Adriaantje had Achmea als sponsor voor het recordbedrag van ?? 65.000,00. Ten opzichte van de vorige sponsor is dat wel 25%.
    Maar na het champagneglas te hebben geheven bleek de deal toch niet door te gaan vanuit Achmea.

  12. @Jan E je kunt toch niks negatiefs zeggen over jezelf dat kan kippenboer niet handelen dan stort zijn wereld in !!!!!!

  13. Lelijkste tenue uit de geschiedenis van FC Zwolle.
    Twijfelde gister of in nou naar Zwolle of AGOVV zat te kijken…..gruwelijk gewoon.
    En die laffe Tukkers , dat had je kunnen verwachten met die achterbaksen daar in Tukkerland.

  14. Lelijkste tenue uit de geschiedenis van FC Zwolle.

    Ben je die oranje shirts in de eredivisie toendertijd alweer vergeten ???
    Die waren pas lelijk , ik vind dit shirt juist wel mooi.
    Het uitshirt wil ik ook wel zien , daar staat de peperbus op hoorde ik.

  15. Schitterend hoor, mooie tenu’s. FC zou ik graag weer zo veel mogelijk in groen-wit verticaal gestreept zien, zoals zo velen denk ik.

    Maar als je een geweldig tenu draagt en je speelt als een krant…..word het tenu extra flets. Ben er van overtuigd, dat wanneer je elke wedstrijd vol passie, bezieling en zelfvertrouwen begint…..je tenu een extra demensie krijgt. Dus het blijft tussen de oren zitten….volgens mij.

  16. als Jan Everse de echte trainer van Zwolle is snap ik niet dat je hier nog bent , man ga weg zoek een andere club, en de groeten ermee, als je zo over je werkgever praat ben je het niet waard dat zoveel mensen zich druk maken over jou, tot nooit meer ziens

  17. Ach dit is de oude kliek weer die zowel het interim bestuur als Jan Everse weg willen hebben.
    Jan Propaganda en de zogenaamde Jan Everse zijn vast onder een ander naam steeds op fczwolle.org aan het posten.
    Ik ben blij dat de oude kliek langzamerhand verdwijnt en kan de club eindelijk professionaliseren.

  18. @Jan Everse (wat is je echte naam), moet je vriendje vd. Belt maar niet liegen omtrent het budget.
    Hij heeft de getallen toch aangeleverd aan de KNVB.
    Of kan die ook al niet boekhouden.

  19. Nou Nou Kippenboer. Ik kom nooit op een site als .org
    Dat is niet mijn stijl. Maar aan je reactie te merken ben jij er een van het nieuwe bestuur

  20. ik snap er niks van.. een fake everse? en dat word allemaal goedgekeurt?

    ==========

    Het onterecht voeren van een persoonsnaam wordt niet geaccepteerd.
    De betreffende persoon wordt dan ook bij deze gevraagd zijn naam te veranderen.

  21. Kleuters
    @Evers

    Ik vind het ook onbegrijpelijk dat de redactie zulke overduidelijke fake reacties toelaat. Het is te ziek voor woorden om te constateren dat het kennelijk ook nog om insiders gaat die hopen dat het FC Zwolle slecht gaat omdat ze compleet verblind zijn door persoonlijke rancune.

  22. Waar ging het nou ook al weer over?? Twente- Zwolle.Ze trainen net een week met ook nog eens nieuwe spelers,nu al conclusies trekken is niet goed en die zgn Jan everse die de boel aan het verzieken is ,schande.Kom met je eigen naam als je lef hebt

  23. @wichert aanhetrot

    Voor de kwaliteit van weblogzwolle is het goed dat jullie hiertegen maatregelen hebben genomen. Hoe kun je nou een eigen mening hebben onder de naam van een ander?

  24. Wat een draak van een wedstrijd.
    Laten wij hopen dat een slechte voorbereiding een goede competitie betekend.

    Bakati is helemaal niets
    Rojer is een aanwinst
    Scheurs krijgt voordeel van de twijfel
    Reijnen bijzonder slecht
    VD Haar slecht
    Boer matig

    Nou laten wij hopen dat het tijdelijk is

  25. Alweer verloren? Ik weet niet wie de volgende tegenstander is maar ik denk dat Zwolle de volgende wedstrijd verliest met 4-0.

  26. @Assendorper

    Het is een schande! 3-0 verliezen van de kampioen van Griekenland die deelneemt aan de 3de voorronde van de Champions League. Dat ze de laatste 12 jaar, 11 x landskampioen werden en in het verleden spelers aantrokken als Rivaldo stelt toch niks voor want wij zijn recordhouder nacompetitie. 😛

    Cheer up! De nr. 2 van de Eredivisie en de kampioen van Griekenland spelen niet in de Jupiler League dus we kunnen nog steeds komend seizoen hopen op een plaats bij de 1ste 5 en opnieuw nacompetitie. 😉

Reacties zijn gesloten.