FC Zwolle verliest eerste oefenwedstrijd

|   Laatste wijziging

MariënbergFC Twente heeft zaterdagmiddag een moeizame zege weten te boeken op FC Zwolle. De Tukkers wonnen met 3-2 dankzij twee doelpunten van Feyenoord-target Marko Arnautovic.

De jonge Oostenrijkse aanvaller liet weer eens zien waarom Feyenoord hem zo graag wil binnenhalen. Arnautovic scoorde twee keer en zodoende kwam Twente langs het taaie FC Zwolle. FC Zwolle nam eerst brutaal de leiding. Van Polen en Olivier scoorden 2-0 voor Zwolle. Even leek er een verrassing in de lucht te hangen, maar door goals van Arnautovic en Huysegems wist de ploeg van Steve McClaren alsnog te winnen.


Dave Huymans goed op dreef…


2 – 0 voor FC Zwolle door Olivier

Voor meer foto’s zie “Lees verder”!

 





Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “FC Zwolle verliest eerste oefenwedstrijd”

  1. Gefeliciteerd met de overwinning, als jullie wat willen in de CL mag het alleen wel ff heeel veel beter en anders gaan voetballen.

  2. Het volgende bericht van RTV Oost:

    Een supporter van FC Zwolle is bij de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Twente gewond geraakt.

    De man liep een hoofdwond op tijdens schermutselingen. Zowel voor als na de vriendschappelijke wedstrijd waren er opstootjes tussen supporters van beide clubs. De beveiliging en politie konden op tijd ingrijpen. De supporter van FC Zwolle wilde geen aangifte doen.

    ==========

    Weblog Zwolle heeft zowel voor, tijdens als na de wedstrijd niets van onvriendelijkheden gezien of vernomen.

  3. @Admin:
    Schermutselingen? Opstootjes?

    Niets van gezien, gemerkt of wat dan ook.
    Ik heb de hele wedstrijd gezellig met een stel Tukkers staan praten en voetbal kijken ; niets aan de hand, prima sfeer.

    TV Oost begint steeds meer op slechte rioolpers te worden.
    Een fatsoenlijk wedstrijdverslag zat er ook al niet in, want ze wisten niet eens de juiste namen bij de juiste poppetjes….

  4. Ik heb toen ik weg reed wel een flinke groep niet al te frisse Twente supporters zien staan bij een café net over het spoor, als je vanaf het sportpark kwam. Er waren een paar groepjes Zwolle supporters met de trein dus daar zal wel een treffen zijn geweest. Op het sportpark was het inderdaad gewoon vriendelijk, maar het is natuurlijk ook net hoe je eigen houding is.

  5. In totaal waren er wel een paar honderd Zwolle supporters aanwezig denk ik. Heb niet het hele veld rond gelopen, maar aan de rechterkant (vanaf de camera gezien) was het merendeel Zwolle supporter.

    Bij zo’n oefenwedstrijd ga je doorgaans ook niet zo hard juichen als dat je normaal bij een competitie wedstrijd op de tribune doet. Zwolle supporters waren alsnog wel ruim in ondertal tegenover de Twentenaren. Maar dat is ook logisch want die hebben 26.000 seizoenkaarthouders.

  6. van zwolse kant was het voetbal droevig, voordat we weer gewend zijn aan al die nieuwelingen is het seizoen weer over. wanneer gaat zwolle is een paar seizoenen met vrijwel dezelfde selektie spelen?

  7. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst…………..
    Het huidige elftal van FC Zwolle heeft veel weg van een A1 team.
    Op tijd verjongen is een kunst maar hier schieten we wel erg ver door. Wat is de gemiddelde leeftijd? Zijn wij het jongste team van de JP-Leage?

  8. @Wim

    Vorig seizoen had FC Zwolle de jongste selectie in het Nederlands betaald voetbal. Dat dat geen belemmering hoeft te zijn voor goede prestaties, is vorig jaar wel gebleken.

    Ook dit jaar zal FC Zwolle wel weer de jongste selectie hebben. Dat past ook bij een ‘opleidingsdivisie.’

  9. Schermutselingen? Opstootjes?

    Niets van gezien, gemerkt of wat dan ook.

    TV Oost begint steeds meer op slechte rioolpers te worden.
    Een fatsoenlijk wedstrijdverslag zat er ook al niet in, want ze wisten niet eens de juiste namen bij de juiste poppetjes….

    Met dergelijke sensatieverhalen probeert TV Oost meer kijkers te lokken.
    Sensatie verkoopt nu eenmaal beter dan die trieste en doodsaaie reguliere programma’s.

Reacties zijn gesloten.