FC Zwolle verliest ook tweede oefenwedstrijd

|   Laatste wijziging

Wezep – FC Zwolle heeft maandagavond ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2009/2010 verloren. Op Sportpark Mulderssingel in Wezep verloor Zwolle met 0-3 van de Griekse landskampioen Olympiakos Piraeus.

In de 17e minuut namen de Grieken de leiding door een doelpunt van Mitroglou. In de tweede helft van de wedstrijd nam Olympiakos afstand door doelpunten van Dudu (66) en Diogo (86). Het was, sinds de start van de voorbereidingen vorige week, de tweede nederlaag. De Zwollenaren hadden afgelopen zaterdag van FC Twente verloren. Komende zaterdag oefent FC Zwolle om 14.30 uur op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht tegen eredivisionist FC Utrecht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “FC Zwolle verliest ook tweede oefenwedstrijd”

  1. wordt niks dit jaar met everse
    allemaal gedoe vorig jaar, maar wel goed voetbal, let op mijn woorden, dit jaar wordt het niks met zwolle in de eerste divisie.

  2. @Piet van Asperen:
    Klinkt een beetje als zwart kijken na 2 wedstrijden tegen ploegen die (voorronde?) Champions League gaan spelen.

    Deze potjes waren vooral goed om te kijken of het collectief de afspraken na kwam en om te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt.
    Op zich staat Zwolle goed en worden de afspraken nagekomen. Elkaar goed weten te vinden was beide wedstrijden lastiger, maar dat komt nog wel als ze beter op elkaar ingespeeld raken.
    Dat er nog niet gescoord is, heeft ook een beetje met pech te maken, want in beide wedstrijden was er wel een bal die maar ter nauwernood gered kon worden door de keeper van de tegenstander.

  3. De oefenwedstrijd FC Utrecht-FC Zwolle wordt op zaterdag 18 juli rechtstreeks uitgezonden door Eredivisielive.

    De wedstrijd op sportcomplex Zoudenbalch begint om 14.30 uur. Voor het duel, om 13.50 uur, laat de voetbalzender de ??Mooiste Momenten van FC Utrecht?? zien en na het laatste fluitsignaal staat ??In gesprek met FC Utrecht?? op het programma. Er volgen nog twee herhalingen van de hele wedstrijd tegen FC Zwolle op zaterdagavond en zondagmiddag.

Reacties zijn gesloten.