City Dance Zwolle afgelast

Foto van auteur

Zwolle – Het muziek- en dansfeest City Dance, dat op zondag 6 september aan de Wijthmenerplas georganiseerd zou worden, is afgelast. Dat laat de organisatie maandag aan Weblog Zwolle weten. Volgens de organisatie heeft de gemeente Zwolle voor het dansfeest geen vergunning verleend in verband met de Grassparty die dan in Wijthmen georganiseerd wordt.

Het zou voor City Dance de eerste keer zijn dat het danceevent naar Zwolle zou komen. Het muziekfeest pronkt met bekende DJ’s als Erick E. , Chuckie en Laidback Luke. In de rij van steden als Eindhoven, Breda, Utrecht en Den Haag (gisteren nog) zou Zwolle ook een mooi affiche zijn, maar zover komt het dus niet. Of het gratis toegankelijke dansfeest volgend jaar naar Zwolle komt is nog onzeker.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “City Dance Zwolle afgelast”

 1. Vind het maar vaag… Fusion of dance, city moves ( 2008 ) waren een succes! Waarom dan nu geen vergunning? Alles is toch ordenlijk verlopen en zoveel positieve reacties!!

 2. Nu weet je ook waarom ze in het westen ons een stelletje boeren noemen…. alles wordt hier tegengehouden…. of levert enorme vertraging op…
  Zoveel voorbeelden… Vooruitgang tegenhouden noemen ze dat. Zwolle op de kaart zetten hebben ze nog nooit van gehoord….

 3. wat een gezeik elke x
  waarom geven ze niet gewoon een vergunning weet je hoe tof dit soort feesten zijn .
  ik kan niet begrijpen dat zwolle dit doet .
  we hebben al geen discotheek komt er eindelijk weer eens een mooi feest en nu dit .
  dit doet zwolle echt niet goed.

 4. Ik snap hier persoonlijk niks van, waarom zou zo’n feest afgelast
  moeten worden voor een onplezierig trekker evenement.

  *doe dit soort evenementen in plaatsen waar het thuis hoort*

 5. Dat is het punt denk ik wel een beetje Piet Paap, het buitengebied is het gebied waar trekkers rondrijden. Ik zie het evenement graag wel komen, maar als je in het buitengebied zit, kunnen er wel eens andere niet-stadse tradities aan de gang zijn. Dat kun je hen moeilijk kwalijk nemen.

 6. En reken erop dat Ghehe veel met feesten en partijen bezig is!
  Als ik geen andere partij had om op te stemmen, stemde ik ook op die waarvan de lijsttrekker vorige week nog in Spanje zat Ghehe.

Reacties zijn gesloten.