Het weer: zomers

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag is de zon er weer bij, maar soms heeft hij het moeilijk om goed door de sluierbewolking heen te schijnen. Met 24-26 graden wordt het een stuk warmer dan vandaag. De wind is zwak of matig en waait uit het zuiden. In de avond neemt de kans op een (onweers)bui toe.

31-07-200920weerfoto.jpg

Zondag begint met enkele stevige buien. In de oostelijke helft van het land kunnen ze tot halverwege de middag aanhouden, maar in het westen wordt het al vrij snel droog en breekt de zon door. Met maximaal een graad of 20 is het een stuk minder warm dan morgen. Maandag wordt een overgangsdag. Een enkele bui is niet uitgesloten, maar op veel plekken blijft het droog. Er is een mix van stapelwolken en zon en het wordt 20-22 graden.

Vanaf dinsdag schakelt de zomer een tandje bij. Er zijn dinsdag zonnige perioden en het kwik loopt op naar 24-27 graden. Woensdag en donderdag lijkt het op grote schaal 30 graden te worden. Er is een goede kans dat dit zomerweer tot en met het weekend aanhoudt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: zomers”

  1. Hans,

    Kunnen we het statische item “Het Weer” niet vervangen door de dynamische Buienradar.

    Gelet op het weer van de afgelopen weken, lijkt mij dat een grotere toegevoegde waarde te hebben voor deze website.

  2. Tofffe plaat Harry! Staat die sloep die van de Kickert is geweest en van Sandra H. daar ook nog op? Vanmiddag maar eens vragen. Geweldig stukkie Zwolle trouwens. Vandaaruit door de Ruiterlaan door het Engelse Werk. Langs Ruiterlaan 7….uiteraard!

Reacties zijn gesloten.