Het weer: bewolkt

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag is er veel bewolking. In het westen klaart het later op. In het oosten valt lokaal een (onweers)bui, elders is het droog. De temperatuur ligt tussen 20 en 24 graden. De wind is noordwestelijk en is zwak tot hooguit matig. Morgen opnieuw in het oosten buien.

Zaterdag is er veel bewolking en zijn er in het westen later vandaag meer opklaringen. In de oostelijke helft van het land kunnen enkele (onweers)buien ontstaan, elders blijft het droog. Met een middagtemperatuur van 20 graden aan de westkust en 24 graden langs de grens met Duitsland is het een stuk minder warm dan gisteren. De wind waait uit het noordwesten en is zwak of matig van kracht. Vanavond en vannacht kan er langs de oostgrens van het land nog een bui vallen. Elders is het droog en zijn er enkele opklaringen. Lokaal kan een mistbank ontstaan. De minima komen uit tussen 14 en 16 graden.

Morgen is het droog, met alleen in het uiterste oosten wellicht een bui. Er zijn verder, met name in het westen flinke opklaringen en dus veel ruimte voor de zon. Naar het oosten toe blijft de bewolking meer aanwezig. De temperatuur komt opnieuw uit rond 22 graden.

Maandag begint droog, maar geleidelijk gaat er van het westen uit lokaal wat lichte buiige regen vallen. De bewolking neemt hierbij ook toe. Het kwik blijft rond 21 graden steken. De week verloopt verder wisselvallig. Er zijn droge perioden, maar ook af en toe buien. De temperaturen liggen tussen 20 en 24 graden. Met name woensdag lijkt in het zuiden nat te verlopen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Het weer: bewolkt”

Reacties zijn gesloten.