Het weer: zonnig

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag is er eerst nog veel sluierbewolking, maar later op de dag trekt deze meer weg. Het is in de middag overwegend zonnig en met een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt warme lucht aangevoerd. Daardoor komen de temperaturen hoger uit dan gisteren. Het wordt 23 graden in het noorden en 28 graden in Limburg.

14-08-2009_weerfoto.jpg

Zondag trekken buien over het noorden van het land heen. Een westenwind voert koelere lucht aan waardoor het met 21 graden een stuk minder warm is dan zaterdag. Limburg bevindt zich nog in wat warmere lucht en met de zon stijgt het kwik daar nog naar 25 graden. Maandag kan er in het noorden nog een paar buitje vallen, maar in de rest van het land is het droog.  De westenwind blijft koele lucht aanvoeren dus de temperaturen zijn vergelijkbaar met die van zondag, zo’n 21 graden.

Dinsdag draait de wind richting het zuiden en komen we in warme lucht terecht. Het kwik schiet omhoog, richting 25 graden. Verder is het droog en de zon schijnt veel. Voor de rest van de week zijn de verwachtingen nog licht onzeker, maar er is een vrij grote kans op zonnig, droog en warm zomerweer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Het weer: zonnig”

 1. Eeehm zitten we in een time-loop? ;D

  Daardoor komen de temperaturen hoger uit dan vandaag.

  Ik meende dat er boven de tekst al bij de datum ‘zaterdag’ stond vermeld? Dus ‘Daardoor komen de temperaturen hoger uit dan vrijdag’ of zoiets wordt hier bedoeld?;D

 2. Lijkt me ook richting Kamperpoort. Beter gezegd misschien: ‘over Melkmarkt richting Maagjesbolwerk’, zie ook de Peperbus aan de linkerkant en Maagjesbolwerk in de verte (het dak dan 😉 )

 3. Waar is deze foto genomen.
  Harry, Harry toch, dat is toch veel te gevaarlijk voor een man op jouw leeftijd in zo’n hard ronddraaiend apparaat en dan die hoogte die je bereikt je kijkt over de hele stad en dat vanaf de Grote Markt.
  Veel plezier op de kermis.

Reacties zijn gesloten.