Sprieten ontdekken studentenstad Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De GRASweek is dé algemene introductieweek van Zwolle. Deelnemende studenten, ook wel sprieten genoemd, maken op dinsdag 25 augustus kennis met de mooiste plekken in de Zwolse binnenstad.

Met ruim 600 studenten gaan zij in verschillende groepen door de stad struinen onder leiding van een professionele VVV stadsgids. Zij maken hierbij kennis met onder andere De Hoofdwacht, Onze Lieve Vrouwe basiliek, de leukste kroegen en de Sassenpoort die dit jaar haar 600 jarig bestaan viert. Dit jaar wordt de GRASweek gehouden van dinsdag 25 t/m zaterdag 29 augustus. Tijdens de GRASweek maken de studenten kennis met Zwolle als studentenstad. Behalve alle in´s en out´s van Zwolle maken ze ook kennis met studiegenoten en het studentenleven. Het studentenleven is immers heel anders dan het scholierenleven van Zwolle. De GRASweek wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een spetterend feest van gemaakt.

GRAS staat voor: Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren. GRAS is niet verbonden aan een studentenvereniging, maar werkt samen met de vier hogescholen en de gemeente om Zwolle op de kaart te zetten als bruisende studentenstad. Zwolle Marketing ondersteunt en werkt samen met de GRASweek omdat het van groot belang is om studenten een goede eerste indruk van Zwolle te geven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Sprieten ontdekken studentenstad Zwolle”

  1. K-TIJD rules
    De K-tijd is de mooiste introductietijd die er is. Ieder jaar worden daar weer records gebroken. Het mooiste is dat ie voor alleen Calo-studenten is.

Reacties zijn gesloten.