Informatiezuil bij NS station Zwolle

Foto van auteur

Dankzij een gemeentelijke bijdrage van 20.000 euro verschijnt er binnenkort een digitale informatiezuil op het NS station van Zwolle. Deze digitale informatiebron verstrekt bezoekers de nodige toeristische informatie en andere wetenswaardigheden van de stad. Ook kan men in één oogopslag zien wat er allemaal te doen is in Zwolle.

De bezoeker zoekt informatie ook op tijden dat de VVV niet open is. De digitale infozuil sluit meer aan bij de wensen van de moderne en op het gemak gerichte consument. Er kan een gratis printje worden uitgedraaid van de stadsplattegrond met looproutes naar de binnenstad. Ook kan men informatie opzoeken wat er voor de toerist te doen is. Ondernemers en instellingen kunnen ook hun informatie en advertenties plaatsen. Er komt een extra scherm op de zuil waarop een korte digitale presentatie kan worden gedraaid.

 

De zuil biedt volop kansen aan partijen om de stad te promoten. Dit digitale informatiepunt, dat wordt geplaatst en beheerd door Infostop, draagt bij een aan aantrekkelijke looproute van het station naar de binnenstad.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Informatiezuil bij NS station Zwolle”

  1. eeen verkwisting van geld. als je toch informatie wilt inwinnen over de stad zwolle kun je beter een van de vele stadswachten, die onze mooie stad rijk is aanschieten. een mooie analoge presentatie, en een pratend visitekaartje voor onze mooie stad.

Reacties zijn gesloten.