Bastiaan Verweij (CDA) beëdigd als raadslid

Foto van auteur

Zwolle – Bastiaan Verweij werd maandagavond beëdigd als CDA gemeenteraadslid in Zwolle. Hij vult de plek op die is vrijgekomen in de fractie na de benoeming van Alida Kastelein als wethouder.

verweij.jpg

Verweij werkt in Den Haag bij hogeschool INHolland als persoonlijk medewerker van Geert Dales, de voorzitter van het College van Bestuur. Verweij is al jaren politiek actief. Momenteel is hij deelnemer aan het Jong Leiderschapsprogramma van het CDJA-CDA. Daarnaast was hij tot voor kort lid van de focusgroep Onderwijs en Kenniseconomie voor het landelijke verkiezingsprogramma. Eerder was hij bestuurslid bij het CDA Zwolle en burgerraadslid. Deze laatste functie legde Bastiaan neer toen hij werd gekozen als landelijk voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Naast zijn werk en politieke activiteiten studeert hij in deeltijd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij volgt daar de master Bestuurskunde, variant besturen van maatschappelijke organisaties. Verweij heeft veel zin om met het raadswerk te beginnen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Bastiaan Verweij (CDA) beëdigd als raadslid”

  1. Voor burgerraadslid geen tijd, maar wel voor raadslid? Werkt in Den Haag? Typisch geval van CDA-carrierejager. Gaat in 2011 voor het kamerlidmaatschap. Wil alleen zijn CV weer een beetje verder oppoetsen. Weet deze jongen uberhaupt wel wat in deze stad speelt?
    Ik kan me niet voorstellen dat hij nog tijd heeft om zich daar daadwerkelijk in te verdiepen.

  2. Sommige mensen werken nu eenmaal hard, Toon. En geloof me, naast voorzitter zijn van het ISO kun je echt niet ook nog burgerraadslid zijn. Verder woont hij niet pas vanaf gisteren in Zwolle.
    Bastiaan gefeliciteerd en veel succes!

Reacties zijn gesloten.