FC Zwolle – Go Ahead Eagles live bij TV Oost

Foto van auteur

Zwolle – De Jupiler League wedstrijd tussen FC Zwolle en Go Ahead Eagles is komende zondag 20 september live te zien bij TV Oost. De omroep voor Overijssel heeft opnieuw de uitzendrechten bemachtigd van de befaamde ‘IJsselderby’. Het duel in het Oosterenkstadion in Zwolle begint om 12.30 uur.

Het live verslag van TV Oost begint omstreeks 12.20 uur met een korte voorbeschouwing door presentator Bert van Losser en een gastanalist. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Nico Wantia. Ook Radio Oost doet zondag live verslag van de IJsselderby. De wedstrijd tussen de ploegen van trainers Jan Everse en Andries Ulderink is vaak een prooi voor FC Zwolle. Go Ahead Eagles, de huidige koploper in de Jupiler League, wist in 1989 voor het laatst te zegevieren bij de rivaal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “FC Zwolle – Go Ahead Eagles live bij TV Oost”

 1. @Zwolleeder:
  Om precies te zijn: november 1989. Zondag niet verliezen betekent dus écht 20 jaar thuis ongeslagen in de competitie.
  Ik vrees met de huidige vorm van beide ploegen dat het een flinke kluif zal worden…

 2. @Arie, ik kom zelf al sinds 1984 bij P.E.C. Zwolle ’82 en ik kan me niet eens meer een nederlaag herrinneren tegen die zeikers van stroomopwaarts, moet je nagaan!:D

 3. Er zullen wel weer de nodige incidenten plaatsvinden die niks met voetballen te maken hebben tijdens dit treffen .En mensen uit de buurt daar kunnen maar beter hun auto,s ver uit de omgeving van het stadion zetten anders hebben ze weer de nodige beschadiging aangebracht de vandalen dat zich supporter noemt.

 4. we hebben wel eens kritiek op tv-oost ( te veel op twente gericht ) maar dit is toch een geweldig initiatief om deze wedstrijd uit te zenden.

  Alleen maar omdat de Eagles spelen hoor, Zwolle interesseert de heer Van Losser niet.

 5. Zeg Pieter, tijdens deze wedstrijd gebeurd er vrijwel niks!! Er voor of er na kan ik je niet garanderen maar ”tijdens dit treffen” is het over het algeheel rustig.

 6. Natascha dan hoop ik dat Lim Duan niet scoort,maar die is geblesseerd geloof ik.Gisteravond hebben wij opgetreden in Deventer en zelfs toen ik een geintje maakte over de wedstrijd kreeg ik al van alles over me heen .Waar gaat het nog over.Als ook Zwolleeder al weer begint met :die zeikerds van stroomopwaarts????Ga toch lekker ballen

 7. Wichert je weet best dat hij daar niet op doelt.

  Het gaat over de eer van je stad, je club, maar als je daar niet fanatiek mee bent opgegroeid dan begrijp ik best dat mensen daar geen bal van snappen…..;)

 8. Lieve Natascha,ik ben met Pec, later Pec Zwolle door heel Nederland gereist en ben vroeger zeer fanatiek vrijwilliger geweest,zowel op de Vrolijkheid als op de ceintuurbaan,dus ben ik er wel mee opgegroeid.Dat wil echter nog niet zeggen dat ik het kan waarderen om over andere mensen verkeerde dingen te zeggen.Ik bedoel alleen maar kunnen we het niet gewoon bij het voetballen houden.De echte relschoppers zijn toch geen voetballiefhebbers???.

 9. Van mij heb je geen minnetje, ik doe daar nauwelijks aan mee

  Dan snap je toch ook wel hoe het zit Wichert? De 1 is nou eenmaal de ander niet…..;)

 10. Correctie ElRey: De supporterswebsite is NIET onafhankelijk. Dat heb ik hier al eens uitgelegd. Personen als jezelf drukken een duidelijke stempel op de sfeer, stemming en acties op die fansite. Dat je tot in het oneindige Everse supporterde heeft je een onherstelbare naam gegeven.

 11. @Jaap

  Ik citeer Joseph Addison:

  “Een mens moet zowel stom als harteloos zijn, als hij gelooft dat er geen deugd of waarheid is, maar enkel aan zijn eigen kant.”

  Daar wil ik het graag bij laten.

Reacties zijn gesloten.