Christelijk cabaretfestival Kleinzalig

Foto van auteur

In Zwolle vindt 15 februari in Odeon Nederlands enige christelijke cabaretfestival plaats: festival Kleinzalig. Meerdere optredens van studenten, muziek en afsluitend een feest, kortom een dynamisch en gevarieerd programma.

 

Twee jaar geleden ging het doek op voor de eerste editie van cabaretfestival Kleinzalig. Met zeven optredens en tegen de 300 bezoekers was de avond een groot succes. Dit jaar vindt het festival voor de tweede maal plaats. Ook nu, net als twee jaar geleden, een scherpzinnige avond vol humor, satire en zonder gevloek of beledigende grappen over het geloof. Een toegankelijk evenement boeiend voor elke student.

Programma
Naast de cabaretoptredens om de strijd voor de eerste plaats, treedt een jazz-band op in de pauze. Als de jury de balans opmaakt treedt Jacob Spoelstra op, een aanstormend stand-up comedian. Na het festival is in de foyer van de schouwburg een groot feest met een DJ tot 02.00 uur. De organisatie kan slaapplaatsen regelen voor bezoekers die niet in Zwolle wonen.

Locatie en toegangskaarten
Kleinzalig is in schouwburg Odeon, in één van de zes authentieke bonbonnièrezalen van Nederland. Om 19.30 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur begint het festival. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 8,50 euro en zijn op de website te bestellen. Kijk ook op de website www.kleinzalig.nl voor meer informatie. Vanaf 1 februari zullen de kaarten 10,- euro kosten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Christelijk cabaretfestival Kleinzalig”

  1. Wat een rare reactie je beargumenteert hem niet eens. Ik ben zelf niet gelovig maar ben twee jaar geleden ook geweest naar het festival. Ik vond het juist harstikke leuk en gezellig.

Reacties zijn gesloten.