Snelheidsmaniakken van de weg gehaald

Foto van auteur

Bij twee jeugdige automobilisten uit Doornspijk en Epe, zijn gisteren de rijbewijzen ingevorderd. De jongens, beiden in de leeftijd van 19 jaar, reden met hun auto roekeloos over de Ceintuurbaan en Zwartewaterallee.

Hun rijgedrag was zodanig, dat ze het overige verkeer ernstig in gevaar brachten. Er werden snelheden gemeten  van meer dan 120 km p/u. Alles bij elkaar voldoende redenen, om het rijbewijs in te vorderen en beiden proces-verbaal aan te zeggen.

6 gedachten over “Snelheidsmaniakken van de weg gehaald”

  1. Die mogen de politie wel dankbaar zijn dat ze op tijd van de weg zijn gehaald, je zult maar met die snelheid tegen een boom rijden dan vertel je het waarschijnlijk niet na. Daarvan hebben we de laatste tijd helaas genoeg voorbeelden.

  2. Idioten. Dat je 120km/h gaat op de IJsselallee, kan ik me nog wel voorstellen, maar de Ceintuurbaan en Zwartewaterallee met al die kruisingen! 😮

  3. Tja dat ze te hard ryden is tot daar aan toe.
    Maar om welke tyd werden ze betrapt?
    En voor de mensen die wel eens wegmisbruikers kijken…. de politie zegt wel erg gauw dat het zeer gevaarlijk was.

  4. hahaha ja daar heb je helemaal gelijk in! altijd een beetje stiekum verstoppen achter een auto of muurtje en dan als een gek achter iemand aan die door rood ging >:(

Reacties zijn gesloten.