It’s Showtime Trophy klaar voor de strijd

Foto van auteur

Het kickboxevenement It’s Showtime Trophy in Zwolle is klaar voor de strijd. Donderdag werd de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van het boxgala zodat de kickboxers vrijdagavond optimaal de ring in kunnen. Zo werd er druk aan de ring gewerkt, werd de zaal door de boxers geïnspecteerd, moesten de deelnemers zich inschrijven, werden ze gewogen en werden de matten op de vloer van de ring gelegd.


Er wordt nog hard gewerkt…

Het kickboxgala is een topevenement en een echte promotie voor de stad Zwolle. Het gala wordt via Eurosport in vijftig landen uitgezonden. Zwolle heeft de exclusieve rechten voor de It’s Showtime Trophy in Nederland binnengehaald, zodat met recht kan worden gesproken van een zeer speciaal en exclusief evenement. De stad wordt straks in één adem genoemd met steden als: Istanbul, Praag en Liverpool. In deze wereld steden worden ook wedstrijden afgewerkt in het kader van de It’s Showtime Trophy.


De kickboxers inspecteren de hal…

De finale, de Final Elimination, vindt plaats in het Belgische Lommel. Drijvende kracht achter de It’s Showtime Trophy is Simon Rutz. Met deze formule heeft hij de laatste jaren naam gemaakt in de kickbox wereld. In Zwolle zijn Suat Azer, Abdullah Ozturk en Yilmaz Iyi verantwoordelijk voor de It’s Showtime Trophy. Zij vormen gezamenlijk de organisatie van het evenement en bieden een aantrekkelijk programma.

In de WRZV-hallen ziet het publiek acht toppers. De vechters Superpiele Akdeniz, Slimani, Van der Giessen, Sem Braan, Aussi, Imro Main, Karapet en Musit Derin staan garant voor spektakel. Bovendien zullen ook Drago en Ray Starring in de ring verschijnen. Drago komt uit in de K1-max en heeft in Japan furore gemaakt. In juni dit jaar won Ray Staring nog van Drago in de Arena. In Zwolle gaat dit titanengevecht verder en zal hij er alles aan doen om revanche te nemen.

Daarnaast komen ook nog twee plaatselijke horecaondernemers in de ring. De eigenaren Frank Briek en Frank ter Burg van respectievelijk De Joffer en De Bommel spelen de hoofdrol in het voorprogramma. Ook andere Zwolse vechters zijn te zien tijdens het kickboxgala.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “It’s Showtime Trophy klaar voor de strijd”

  1. Frank en Frank allebei getraind door Souad?
    Ik zeg een Frank de eerste ronde ko en de tweede frank de tweede ronde! Tenzij de matchmaking door souad zelf gedaan is natuurlijk!

Reacties zijn gesloten.