Kreatief Café KIZ in het teken van innovatieprijsvraag

Zwolle – Een ondernemer en een kunstenaar of creatieve professional die samen een goed plan hebben voor een innovatief idee of inspirerende samenwerking kunnen € 30.000 euo winnen voor de uitvoering ervan. Voor de regio Zwolle zal KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle) de voorbereiding van dit verbindingproject stimuleren.

De provinciebrede prijsvraag wordt in 2010 voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeschreven, de afgelopen twee jaren onder de naam ‘Ongezouten’ en vanaf 2010 onder de nieuwe naam ‘=MEER, innovatieprijsvraag ondernemer-kunstenaar’ Het gedachtegoed van de prijsvraag omhelst een relatief ruim werkveld waarbij aspecten als creativiteit, originaliteit en haalbaarheid de dragers van de verbintenis zijn.  Het nieuwe in de markt te zetten product kan een maatschappelijk belang dienen, maar even zozeer kan voor de samenwerkende partijen een puur commercieel belang voorop staan.

KIZ organiseert op vrijdag 26 februari een informatiebijeenkomst en netwerkborrel (met daarbij als gastsprekers de winnaars van de prijsvraag uit 2008 en 2009). Voor deze bijeenkomst wordt zowel het bedrijfsleven als de creatieve branche uit de regio Zwolle uitgenodigd. Meer informatie over de prijsvraag kan worden gevonden op de website van KIZ. Deelname aan het Kreatief Café is gratis.

Aanmelden vooraf noodzakelijk via:  www.kiz-zwolle.nl.

 

Kreatief Café KIZ, vrijdag 26 februari, restaurant EVEN, Melkmarkt 15 te Zwolle, 16.00- 18.00 uur. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)