VVD Zwolle praat met allochtone Zwollenaren

Zwolle – Donderdagmiddag vond in de binnenstad van Zwolle een campagne-actie plaats van VVD Zwolle. Kandidaten van de VVD Zwolle voerden in het centrum van de stad gesprekken gaan met allochtone plaatsgenoten over de vraag hoe zij de integratie in Zwolle ervaren.

25-02-2010_vvd_op_campagne_in_zwolse_binnenstad_1.jpg

De vragen spitsten zich toe op de onderwerpen wonen, werk, onderwijs en de verkiezingen. De resultaten van deze straatinterviews zullen vervolgens worden voorgelegd aan en besproken worden met de Integratieraad. De Zwolse liberalen werden bij hun actie geassisteerd door VVD Tweede Kamerlid Paul de Krom, woordvoerder van de VVD op het terrein van Integratie en Asielbeleid. Voor mensen die over het thema integratie persoonlijk vragen wilden stellen aan De Krom bestond de mogelijkheid deel te nemen aan een diner bij restaurant Even aan de Melkmarkt in Zwolle.

25-02-2010_vvd_op_campagne_in_zwolse_binnenstad_3.jpg

25-02-2010_vvd_op_campagne_in_zwolse_binnenstad_4.jpg

25-02-2010_vvd_op_campagne_in_zwolse_binnenstad_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “VVD Zwolle praat met allochtone Zwollenaren”

  1. @ Z&z, zoals je weet komt degene van het onderliggende standpunt uit de VVD. Ze zijn het over veel dingen eens. Vind de tegenstelling tussen vrijheid en verbod intrigerend. In die context lijkt mij de vraag niet vreemd.

    Jammer, die opmerking om 9:09. Kant noch wal, wat mij betreft.

Reacties zijn gesloten.