Het weer: zonnig

Zwolle – Woensdag begint lokaal met een enkele mistbank, maar op de meeste plaatsen breekt de zon al snel door. In de middag wisselen zon en bewolking elkaar af en loopt de temperatuur op tot waarden tussen 5 graden in Groningen en 9 graden in Limburg. Vanuit het zuiden neemt in de loop van de dag de bewolking sterk toe. De wind draait van noordwest naar noordoost en is zwak tot matig, kracht 2 tot 3, aan zee soms vrij krachtig.

03-03-2010_weerfoto__ijsselcentrale.jpg
IJsselcentrale

Donderdag is het wisselend bewolkt en droog. De temperatuur stijgt tot zo’n 8 graden in het zuiden van het land. In het noordoosten is het wat frisser met een maximumtemperatuur van 4 graden. Daarbij waait een matige noordenwind, kracht 3 a 4. Op vrijdag neemt in de loop van de dag de bewolking toe. In het noorden kan er wat (winterse) neerslag vallen bij een temperatuur tussen 4 en 6 graden. Er waait een meest matige westenwind, kracht 3 a 4.

Zaterdag schampt een storing ons land en valt er af en toe wat regen. Het wordt zo’n 7 a 8 graden en daarbij waait een matige noordwestenwind, kracht 3 a 4, aan zee vrij krachtig, kracht 5.

Zondag en na het weekend wordt het droger weer, met overdag temperaturen ruim boven 0, maar in de nachten op veel plekken lichte vorst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Het weer: zonnig”

  1. Mijne ook en met veel plezier… Hebben wel al eens besproken Joppuh; industrieel erfstuk. Ben je vanavond in Stap? Fiets door de stad terug, als het niet te laat wordt, misschien nog ff een schuimertje?

Reacties zijn gesloten.