Theater in oude postkantoor Nieuwe Markt

Zwolle – DeltaWonen heeft het leegstaande oude postkantoor aan de Nieuwe Markt in Zwolle beschikbaar gesteld voor een tweetal voorstellingen van ISIS Theaterproducties. De voorstellingen vinden plaats op 12 en 13 maart.

Het gaat om de voorstelling Ik ben niets. (Geïnspireerd op De Wet van Luisman van Alex van Warmerdam). Een absurde komedie over machtsverhoudingen tussen een klas, een leraar en een vrouw. Voor de voorstellingen was ISIS op zoek naar een leegstaande ruimte die de sfeer uitademt van een "oude" school. Omdat deltaWonen meewerkt aan een duurzame samenleving op maatschappelijk en sociaal-cultureel gebied, wil zij het initiatief van ISIS Theaterproducties graag ondersteunen door het leegstaande oude postkantoor beschikbaar te stellen. DeltaWonen is nog op zoek naar een definitieve bestemming voor het pand.

ISIS Theaterproducties is een gezelschap dat in Zwolle is gevestigd. Naast professionele (jeugd) theatervoorstellingen heeft ISIS Theaterproducties ook een amateurtak. Om de twee jaar wordt er met de spelers een voorstelling gemaakt. De voorstelling is te zien op 12 en 13 maart in het oude postkantoor (Nieuwe Markt 1A) in Zwolle om 19.30 uur. De entree is € 5,–

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Theater in oude postkantoor Nieuwe Markt”

  1. DeltaWonen heeft het leegstaande oude postkantoor aan de Nieuwe Markt in Zwolle beschikbaar gesteld voor een tweetal voorstellingen van ISIS Theaterproducties. De voorstellingen vinden plaats op 12 en 13 maart.

    Das mooi van Delta wonen, hoop dat er snel een goede bestemming voor dit pand gevonden word.
    Ben wel benieuwd wat de bewoners van de appartementen erboven van vinden.

Reacties zijn gesloten.