Zwolse secretaresse in finale ‘secretaresse van het jaar!”

Zwolle – Donderdag maakte organisator Manpower bekend dat Margreet Batterink van ICT dienstverlener Compello in  Zwolle bij de laatste drie kandidaten behoort voor titel "secretaresse van het jaar". Zij gaat nu campagne voeren voor de hoofdprijs. Op 30 maart aanstaande kiezen jury en publiek van het secretaressecongres ‘Who’s the Boss’ in Slot Zeist de uiteindelijke winnares.

Tien secretaresses behaalden eerder de halve finale. Zij werden deze week allemaal live geïnterviewd door de jury op het hoofdkantoor van Manpower in Diemen. Samen met het resultaat van de online stemming bepaalde deze persoonlijke kennismaking wie er door mocht naar de laatste ronde.  Volgens de jury deelden alle halve-finalisten enthousiasme voor het vak en maakten ze elk een zeer professionele indruk. Daarnaast viel het de jury op hoe veelzijdig het vak zich heeft ontwikkeld en hoezeer de secretaresses door hun werkgevers worden gewaardeerd. De jury:
"Margreet Batterink werkt ondanks haar jonge leeftijd al vier jaar bij ICT-dienstverlener Compello in Zwolle. Ze maakt een pro-actieve indruk en is het prototype van een jong talent. Met haar warme en spontane persoonlijkheid vormt ze niet alleen een prima duo met haar directeur, ze functioneert ook voor externe contacten als visitekaartje voor de onderneming. Zelf omschrijft ze haar kracht als volgt: "Ik weet naar binnen te binden en naar buiten te boeien." Margreet zou een trotse en representatieve ambassadeur zijn."

Media- en presentatietraining
Voor de drie finalisten van de Verkiezing Secretaresse van het Jaar verzorgt Sky Radio 101 FM op 19 maart een gedegen media- en presentatietraining. De uiteindelijke winnares zal immers regelmatig gevraagd worden om lezingen en presentaties te geven voor bedrijven, scholen en andere instellingen. Deze training komt ook goed van pas bij het voeren van de verkiezingscampagne die de drie finalisten tot 30 maart de tijd geeft het secretaressevak en hun kandidatuur zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. De secretaresse die de meeste online stemmen vergaart én zich op de verkiezingsdag zelf het best presenteert, wordt Secretaresse van het Jaar.

Onder degenen die tussen 19 en 30 maart online gaan stemmen op een van de drie short list-kandidaten, worden twee van verwenarrangementen voor twee personen verloot. De uiteindelijke winnares wordt bekend gemaakt op het vakcongres Who’s the Boss op dinsdag 30 maart in Slot Zeist.
stem op Margreet: http://www.secretaressevanhetjaar.nl/de-verkiezing/stemmen/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zwolse secretaresse in finale ‘secretaresse van het jaar!””

  1. Wat een fantastisch initiatief; secretaresse van het jaar. ik had in het kader van de symphatisering veel liever een kandidaat gezien van niet westerse origine.

  2. Het is ontzettend motiverend en een ware waardering voor ons vak, de secretaresse van het jaar verkiezing! Bij ons is het bedrijf wordt sinds kort ook een “in house” secretaresse van het jaar verkiezing gehouden. De winnares mag haar prijs uitzoeken op http://www.chapeaukado.nl. Een fantastisch leuk idee en wellicht inspirerend voor andere werkgevers!?

Reacties zijn gesloten.