Spelers FC Zwolle geven training aan G-voetballers

Zwolle – Vier spelers van FC Zwolle waren maandagmiddag op bezoek bij De Twijn. Albert van der Haar, Diederik Boer, Bram van Polen en Cees Keizer kwamen de jonge G-voetballers van de bijzondere school training geven. Er werden partijtjes blokjesvoetbal en balletje hooghouden onderwezen.

fcz_6.jpg

De Twijn is een onderwijscentrum voor leerlingen in de leeftijd van 4 – 19 jaar, met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. De spelers gaven daar een training aan het voetbalteam. De spelertjes konden aan hun voetbalhelden ook vragen stellen. Zo werd de vraag gesteld of doelman Boer ook een rode kaart had gekregen. Dat was niet het geval, maar Van der Haar en Keizer (dit seizoen al twee keer) incasseerden wel de gevreesde kaart. Verder waren de voetballers nieuwsgierig naar de spits van FC Zwolle. Helaas was Cecilio Lopes deze middag niet aanwezig. Als afscheidscadeau kregen de jonge spelers een mooie poster van FC Zwolle. Voor de G-voetballers van De Twijn werd het een onvergetelijke middag. Een aantal spelers van FC Zwolle geven donderdag 8 april bij WRVZ de Boog, een zaalvoetbalorganisatie voor spelers/ speelsters met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking, ook een training.

fcz_9.jpg

fcz_1.jpg

fcz_2.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

fcz_3.jpg

fcz_4.jpg

fcz_5.jpg

fcz_7.jpg

fcz_8.jpg

fcz_10.jpg

fcz_11.jpg

fcz_12.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Spelers FC Zwolle geven training aan G-voetballers”

  1. Een prachtig initiatief, is het dit jaar ook weer zo dat bij de volgende thuiswedstrijd een groot aantal G-sporters in de rust partijtjes spelen? Dat was vorig jaar erg leuk voor zowel sporters als supporters.

  2. ZWOLLE – FC Zwolle richt zich volgende week op gehandicaptensport. Voetballers van de voetbalclub bezoeken verschillende organisaties en vrijdag 9 april staat G- sport centraal tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

    Dan wordt een voorwedstrijd gespeeld door gehandicaptenteams Steenrots ’t Harde en Driemaster / Meekelenkamp Zwolle. Tijdens de rust nemen G-voetballers penalty’s. De wedstrijd zelf wordt bijgewoond door enkele honderden G-sporters.

Reacties zijn gesloten.