Stichting Internetmedia Zwolle

Foto van auteur

Weblog Zwolle is 27 februari ondergebracht in een stichtingsvorm. Op het kantoor van notaris Mr. J.F.H. Kroeze aan de Ter Pelkwijkstraat in Zwolle kwam dinsdagmorgen de oprichting van Stichting Internetmedia Zwolle tot stand.

Door de steeds maar toenemende populariteit van Weblog Zwolle, de actuele interactieve website over de gemeente Zwolle www.weblogzwolle.nl, en om het actieve medium een meer gedegen karakter te geven besloten de initiatiefnemers Pedro Sluiter en Harry Plantinga voor een stichting te kiezen. Stichting Internetmedia Zwolle zal de komende dagen geregistreerd worden bij de Kamer van Koophandel in Zwolle, waarbij het vanaf dat moment een officiële partner kan zijn voor tal van organisaties in de regio Zwolle.

Pedro en Harry zijn blij met deze nieuwe stap voor Weblog Zwolle. De twee zetten zich al meer dan drie jaar in voor Zwollenaren die snel op de hoogte willen zijn van het nieuws in Zwolle. Zij doen dat belangeloos en hebben het afgelopen jaar assistentie gekregen van de vrijwilligers redactielid Ank Pot en de fotografen Hans van Eijsden, Hans Smit, Han Dijkslag, Evert Veldhuis en Wendy Ringnalda. Recent is Hanneke Hamer toegevoegd aan de redactie van Weblog Zwolle en is bekend geworden dat Wouter Steenbergen foto’s gaat maken voor het internetmedium. Daarmee is een solide basis gelegd voor een goed vervolg van Weblog Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

43 gedachten over “Stichting Internetmedia Zwolle”

 1. Hey Pee,

  Van harte, een goede stap voorwaarts en een fundament voor de toekomst van weblog Zwolle! Veel succes de komende tijd. En hoewel ik al bijna 4 jaar in Groningen woon lees ik nog steeds hier iedere dag het Zwolse nieuws.

 2. Nou PEDRO + HARRY jullie stonden er mooi gekleurd op en wens dan hiebij ook veel succes met de stichting en dat het ook een kleurrijke toekomst mag hebben Pieter

 3. Hey Toppers! Van harte! Ik hoop dat het een basis is van iets moois wat steeds mooier en interessanter wordt. Dat ik daar ook een klein steentje in bij mag dragen, is en blijft een genoegen!

  Groetjes, Hans

 4. Gefeliciteerd jongens , weer een nieuwe mijlpaal in jullie bestaan.
  Ik ben blij dat ik ook deel mag gaan uitmaken van Weblog Zwolle
  en verheug mij op de samenwerking.

  groeten Hanneke

 5. nog even en stichting internetmedia zwolle neemt Omroep Zwolle over, daarna RTV Oost en dan op weg om te fuseren met landelijke en internationale media. The sky is the limit.

  Zo lang weblog niet commercieel wordt vind ik alles prima en zal ik jullie 100% steunen.

  TOP dat jullie dit doen. Doorgaan ! als we ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag (spreek ik -denk ik- namens velen)

 6. Van harte met deze mijlpaal! Ik bekijk jullie site altijd met veel plezier, zoals jullie wel gemerkt zullen hebben 😉
  Heel veel succes nog in de toekomst en ga alsjeblieft zo door!

 7. kunnen we ons nog aanmelden als bestuurslid van de nieuwe stichting ?
  =========
  Die zijn reeds geregistreerd, maar als je meer betrokken zou willen worden bij het beheer of anderzijds je in zou willen zetten voor Weblog Zwolle, moet je dat laten weten.

Reacties zijn gesloten.