Asfalteringwerkzaamheden in Schelle

Foto van auteur

De gemeente Zwolle voert asfalteringwerkzaamheden uit van maandag 23 oktober tot donderdag 23 november 2006 aan de Pilotenlaan, de Forelkolk en het Eekhoornveld. De werkzaamheden veroorzaken stremming voor het doorgaand verkeer. Vanaf vrijdag 24 november 2006 is de route Pilotenlaan, Forelkolk, Eekhoornveld weer normaal bereikbaar voor het verkeer.

De asfaltwerkzaamheden worden in acht fasen uitgevoerd. Aan de Pilotenlaan worden de werkzaamheden gestart ter hoogte van het Lünenpad. Daarna wordt er stelselmatig gewerkt richting Forelkolk en Eekhoornveld.

Deze activiteiten zijn in de volgende fasen verdeeld:

·         Fase 1 tot en met 3 vindt van maandag 23 tot dinsdag 31 oktober 2006 plaats bij het gedeelte van de Pilotenlaan ter hoogte van het Lünenpad tot na de aansluiting met M. van Zwaanenburghstraat.

·         Fase 4 tot en met 6 vindt van woensdag 1 tot donderdag 9 november 2006 plaats bij het gedeelte vanaf de aansluiting met M. van Zwaanenburghstraat tot na de aansluiting met Elftkolk (vóór de wegversmalling).

·         Fase 7 vindt van vrijdag 17 tot woensdag 22 november 2006 plaats bij het gedeelte vanaf de aansluiting met Elftkolk tot de T-splitsing aan het Eekhoornveld.

·         Fase 8 vindt op woensdag 22 en donderdag 23 november 2006 plaats bij het gedeelte vanaf de T-splitsing met Forelkolk tot vóór de aansluiting met Damhertveld.

Onder voorbehoud van onverwachte weer- en werkomstandigheden zullen de totale werkzaamheden op donderdag 23 november 2006 klaar zijn.

Omleidingen

Gedurende de asfaltwerkzaamheden zijn aanliggende woningen, bedrijven, winkelcentrum en school bereikbaar via een omleidingroute. Deze wordt door middel van bebording aangegeven.

Aangezien de activiteiten op een busroute worden uitgevoerd, rijden lijnen 2 en 4 van Maxx gedurende de werkzaamheden op een aangepaste route. Nadere informatie omtrent de dienstregeling, omleidingroute en opstaphaltes zijn verkrijgbaar bij Maxx / Connexxion.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Asfalteringwerkzaamheden in Schelle”

Reacties zijn gesloten.