‘Vorkje prikken’ met Swollwacht

Foto van auteur

De laatste dinsdag van de maand gaat de fractie van <?XML:NAMESPACE PREFIX = ST1 />Swollwacht de wijk in. En dan niet alleen om te praten, maar om een ‘vorkje te prikken’ als bindend element. Het is de bedoeling dat het wijkraadslid van Swollwacht de wijkverenigingen, maatschappelijke organisaties, wijkbewoners, werkgroepen en andere personen uit de wijk uitnodigt om een Hollands vorkje te prikken met de fractie. Op deze manier wil Swollwacht nóg beter met de wijkbewoners in contact komen.

Tijdens deze gezamenlijke maaltijd kunnen bezoekers en Swollwacht-leden over en weer vragen stellen en oplossingen aandragen. Achterliggende gedachte is de  gemeentelijke politiek met de wijkbewoners te delen, en niet alleen een half jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Swollwacht wil de burgers elke dag van de week, iedere maand, het hele jaar serieus nemenVorkje prikken met Sw. Het eerst ‘vorkje prikken’ zal plaats vinden op dinsdag 28 november in dienstencentrum De Terp aan de Radewijnsstraat nr. 1 in Dieze Oost. Aanvang 17.30 uur, om 18.00 wordt er geprikt.

Het menu van 28 november bestaat uit een groentesoepje met ballen vooraf, kruimaardappels, bloemkool met een papje en een blinde vink. Als toetje een ouderwetse vlaflip! En een verrassing, het kost u helemaal niets! Swollwacht neemt de kosten voor de maaltijd voor haar rekening. Uw gastheren en -dame zullen zijn. <?XML:NAMESPACE PREFIX = ST1 />Freddy Eikelboom, William Dogger, Trudy Kistemaker en Hans Borrel. Alle belangstellenden kunnen  zich telefonisch aanmelden bij Borrelsboot, tel. Nr.038 – 455 05 15. Aanmelden kan tot vrijdag 24 november 12.00 u. <?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)