Informatieavond Belastingen

Zwolle – Ook in het voorjaar van 2011 worden er weer voorlichtingsavonden over de belasting gehouden. Wilt u hier meer van weten en op de hoogte worden gebracht van alle veranderingen binnen de belasting voor mensen met een beperking of chronische ziekte? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 1 februari 2011. Waar: MEE IJsseloevers in Zwolle, dr. van Deenweg 2-10, Zwolle. Tijdstip: 19.30 – 21 30 uur

De heer J. Meyer, medewerker van de ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), is als gastspreker uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers, in afstemming met het Overijssel Platform VG. De bijeenkomst is gratis. In verband met de voorbereiding is reserveren gewenst, u kunt zich aanmelden via T 038 455 46 46 (informatiecentrum) of via info@meeijsseloevers.nl  Dit kan tot en met 1 februari 2011 a.s.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Informatieavond Belastingen”

  1. ‘k stond laatst (begin januari) bij een drogist. De dame naast mij gaf haar klantenkaart aan de medewerker, met het verzoek om een jaaruitdraai over 2010 te printen. Dat was handig ivm de belastingaangifte van haar gehandicapte echtgenoot. Zij haalden alle benodigde medicijnen etc. bij één (deze) winkel, en mbv de jaaruitdraai hoeven ze geen bonnetjes meer te bewaren.

Reacties zijn gesloten.