Opening nieuwe kleedkamers VV SVI

Zwolle – Zaterdagmorgen ging op Sportpark ‘de Siggels’ bij VV SVI een lang gekoesterde wens in vervulling. Wethouder G. Piek opende vier nieuwe kleedkamers. Deze uitbreiding van onze kleedkamercapaciteit was noodzakelijk om de spelers en gasten de benodigde faciliteiten te bieden en om nog meer kinderen aan het voetballen te krijgen.

svi_1.jpg

Dit heugelijke feit werd gevierd met een deel van de toekomstige gebruikers van de kleedkamers: de jeugdspelers van SVI. De jeugdteams die deze zaterdag een thuiswedstrijd speelden maakten na afloop van de wedstrijd deel uit van de officiële opening door onder meer in wedstrijdtenue een erehaag te vormen tijdens de openingshandeling. Ook rond de thuiswedstrijd van heren SVI 1 zullen er festiviteiten plaatsvinden.

svi_2.jpg

 svi_3.jpg
Foto’s: Anja Apperloo

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Opening nieuwe kleedkamers VV SVI”

  1. @ SVI 7, toen mijn jongens voor een paar jaar terug nog zo jong waren dat 1 van de ouders mee de kleedkamer inging was het al een zooitje en te veel teams in een kleedkamer. Heb niet de indruk dat er na die tijd veel met de oude kleedkamers is gebeurd.

    Dus dat deed ik in de kleedkamer.

Reacties zijn gesloten.