Open speelochtend Vrije Peutergroep Doppejan

Zwolle Op zaterdagochtend 26 maart is iedereen welkom om op de Vrije Peutergroep Doppejan een kijkje te komen nemen en de sfeer van peutergroep te proeven. Aan de Bachlaan 8 in Zwolle-Noord staan de deuren vanaf 10.00 uur voor u open.

“De wereld is goed”, dit grondgevoel wil Doppejan de kinderen meegeven. In de Vrije Peutergroep wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het belangrijkste wat wij in de peuterleeftijd de kinderen mee kunnen geven is het gevoel van zekerheid, vertrouwen en geborgenheid: het gevoel van welkom zijn.

Het ritme van de dag en van de seizoenen geeft een kind houvast en vertrouwen. Iedere ochtend is er een vast ritme van spelen, eten, liedjes zingen en een verhaal. Veel herhalingen en dit vaste ritme bieden het kind de veiligheid om zich te ontwikkelen. Het beleven van het jaarritme komt tot uitdrukking in het gezamenlijk vieren van de jaarfeesten, zoals het aankomende Palm Pasen, Pinksteren en het Michaelsfeest.

Ook van dichtbij mee maken hoe het is op de Vrije Peutergroep Doppejan? Kom dan zaterdagochtend 26 maart van 10.00 uur tot 11.30 uur een kijkje nemen. Terwijl de kinderen spelen zijn de leidsters graag bereid al uw vragen te beantwoorden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)