Grote Peuter Dag bij openbare basisscholen in Zwolle

Zwolle – Ouders en peuters konden vrijdag kennis met de basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio! Op de 29 basisscholen van de OOZ was het vandaag Grote Peuter Dag. Weblog Zwolle ging kijken bij BS De Springplank aan de Beukenstraat.

15-04-2011_grote_peuterdag__de_springplank__3.jpg

De Grote Peuter Dag is een leuke en actieve kennismakingsochtend voor peuters op alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Uiteraard mochten hun ouders/verzorgers ook meekomen om kennis te maken, zich te laten informeren, vragen te stellen en de basisscholen te bekijken. Na ontvangst waren er voor de peuters activiteiten die aansloten bij de informatie die de ouders/verzorgers kregen. Alle basisscholen stelden hiervoor in hun school een eigen informatie- en activiteitenprogramma op.

15-04-2011_grote_peuterdag__de_springplank__1.jpg

15-04-2011_grote_peuterdag__de_springplank__2.jpg

15-04-2011_grote_peuterdag__de_springplank__4.jpg

Het Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio biedt openbaar onderwijs aan kinderen van 4 tot 20 jaar en is een vertrouwde partner in opvoeding en ontwikkeling. Openbare scholen zijn algemeen toegankelijk en daardoor een rijke ontmoetingsplaats voor kinderen. Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio kent een gevarieerd onderwijsaanbod voor primair -, voortgezet -en speciaal onderwijs. Ouders en leerlingen kunnen kiezen uit scholen met verschillende pedagogisch-didactische concepten en onderscheidende profielen. De Grote Peuter Dag is een goed moment om deze scholen beter te leren kennen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Grote Peuter Dag bij openbare basisscholen in Zwolle”

  1. Binnen het MBO en VO is het al één grote wervingsshow, maar nu zijn blijkbaar de peuters ook al aan de beurt… Binnenkort reclames over de stadsbus?

    Wat is er mis met je als ouder gewoon zelf goed oriënteren op de mogelijkheden?

  2. [goed orïenteren op de mogelijkheden] Deze dag biedt daar juist een mooie gelegenheid toe. Ouders waardeerden het enorm! Juist omdat het zo laagdrempelig is en men op één ochtend meerdere scholen kon bezoeken.

Reacties zijn gesloten.