Nieuwe shirtsponsoren voor FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle presenteert met trots haar twee nieuwe shirtsponsoren; Huisman Bouw BV en Schildersbedrijf Porte BV. De logo’s van beide bedrijven sieren vanaf het seizoen 2011-2012 op het thuis- en uitshirt. FC Zwolle heeft afgelopen woensdag gesprekken gevoerd met de twee geïnteresseerde bedrijven voor het shirtsponsorschap. Zowel Huisman Bouw BV als Schildersbedrijf Porte BV hadden interesse voor deze vorm van sponsoring.

Na een goed gesprek bleken beide bedrijven ook open te staan voor een gezamenlijk shirtsponsorschap. Binnen een dag waren de partijen er al uit. De overeenkomst wordt aangegaan voor één jaar, met de optie voor nog één seizoen. Beide bedrijven zijn al jarenlang als sponsor aan de club verbonden. Zo zijn de beide bedrijven betrokken geweest bij de afbouw van onder andere het Jupiler Supporterscafé, de IJsseldelta Corner, Businessclub, Skyboxen, Brasserie Equipe, EventCenter Equipe en Hotel Lumen. Het shirtsponsorschap is dan ook een logische vervolgstap en Huisman Bouw BV en Schildersbedrijf Porte BV doen hiermee iets terug voor de club en haar supporters. In verband met de vakantie zal de officiële ondertekening van de overeenkomst in een later stadium plaatsvinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Nieuwe shirtsponsoren voor FC Zwolle”

  1. waar blijven grotere en kapitaalkrachtiger bedrijven zoals wehkamp, scania om er maar een paar te noemen. zou goed zijn voor de fc (en voor de bedrijven)

  2. Precies Rudy dat vraag ik mij ook af , het is leuk dat ze weer een shirtsponsor hebben maar het lijken me geen sponsors die er miljoenen in stoppen beetje armoedig allemaal weer.

Reacties zijn gesloten.