Seedorf naar Zwolle

Zwolle – Jurgen Seedorf, de jongere broer van Clarence Seedorf, heeft op amateurbasis een contract getekend voor één jaar bij FC Zwolle.

jurgen_seedorf.jpeg

De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd van Ajax en Real Madrid. Hij kwam uit voor RKC, De Graafschap en voetbalde als laatste bij The Brothers in Suriname, de satellietclub van AC Monza, waar broer Clarence enige tijd mede-eigenaar was en nog altijd technisch adviseur is.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

134 gedachten over “Seedorf naar Zwolle”

  1. Kan FC Zwolle kiezen uit:

    a. Een Belgisch jeugdinternational van 19 jaar van KAA Gent die snel, dribbelvaardig is, deelnam aan het EK onder 19 in Roemenië en transferwaarde vertegenwoordigt;

    b. Een traag, uitgerangeerd broertje van Clarence Seedorf die al 30 is en in 2001 gestopt is met betaald voetbal en nooit één wedstrijd heeft gespeeld op enig niveau.

    Optie a kan worden ingezet op de schaars bezette flanken en optie b komt alleen in aanmerking voor het druk bezette centrum van het middenveld.

    En tegen alle logica in wordt gekozen voor optie b.

    En voor zo’n speler die thuishoort in de onderbond betaal je dan als seizoenkaarthouder 10% meer voor je seizoenkaart. Oh nee, de loonkosten bij FC Zwolle zijn ondanks het vertrek van dure spelers als Botteghin, Van der Haar en Ars gestegen omdat Wennemars een riante vergoeding kreeg en er weer een functie in de organisatie is gecreëerd (manager veiligheidszaken).

    >:(

  2. Iedereen weet natuurlijk dat elke willekeurige supporter het beter weet dan de clubleiding, de trainer en tijdens een wedstrijd, de scheidsrechter. Altijd!

  3. @Japser

    Vraag het de supporters die vorige week dinsdag beide spelers aan het werk hebben gezien of denk na waarom zo’n prutser wordt aangetrokken in plaats van zo’n talent. Het gaat hier niet om voetballende kwaliteiten, maar om geld dat maar één keer kan worden uitgegeven. Jammer is dat FC Zwolle dit niet besteed aan zo’n kwaliteitsinjectie voor op het veld maar aan wat amices.

  4. @Buurman

    Ik kon me lang vinden in de handelwijze van FC Zwolle, maar hier kan ik mij niet in vinden. Maar misschien vinden ze het lekker om met vuur te spelen want met dit soort spelers sportief succes behalen is een utopie!

  5. ElRey, ik hoor nou eenmaal heeeeeeeeel weinig (zeg maar nooit): oh, dat heeft het bestuur/de trainer/de scheids goed gedaan. Tenzij het zwaar in het voordeel is van de supporter. Zelfs bij zeer positieve beslissingen zijn er nog wel supporters te vinden die een idee hebben hoe het nog beter kan.

    En dat kan ik prima onderbouwen.

  6. Dit gaat helemaal nergens over, deze jongen heeft de wedstrijd gespeeld tegen Harkemase Boys en hij heeft volgens mij geen bal normaal geraakt. Geen creativiteit,geen loopvermogen,fysiek matig.. Schandelig om deze jongen uberhaupt ook al is het amateurbasis aan te trekken.

  7. Elrey, Deel je je mening wel is met de technische staf? Keuvel je wel is over de keuzes die de staf maakt, waar jij je gal over spuwd?

    Zou je is moeten doen ipv alles maar via het internet af te kraken. Ik ben ook vrij verbaasd over het aantrekken van Seedorf, maar ik mag toch aannemen dat de heren technische staf met kennis van voetbal, niet zomaar iemand aantrekken toch? Of zouden ze het expres doen….

  8. Komen we nu allemaal weer van die meters hoge kast af en gaan over tot de orde van de dag?
    Dit is geen warm onthaal maar een “HEET” onthaal.

    Er zijn nog andere dingen gaande.
    Over onderstaande tweet maak ik mij veel meer zorgen maar is al helemaal naar de achtergrond geschoven.

    arne10slot Arne Slot
    “Helaas hier zelfde diagnose als zaterdag in Landsmeer. Ontstoken patella pees dus minimaal 4 tot 6 weken eruit begreep ik. #balen”

  9. Rob de wit..? Bedoelen ze niet Rob de Nijs..? Ze geven bij Zwolle toch alleen nog contracten aan artiesten..?
    ..Kunnen ze in de pauze meteen een muziekale omlijsting verzorgen..
    Peace mannn!!

  10. Ik kan me niet voorstellen dat hij om zijn voetbal kwaliteiten is aangetrokken, dus er speelt nog iets anders. Die proefspeler laatst kwam van Monza, de club waar de grote broer Seedorf met de scepter zwaait.
    Zit er een samenwerking met Monza aan te komen, financiert Seedorf en co de jeugdspeler van Gent?

    Geen idee, maar wederom een nieuw hoofdstuk in de soap.

    ElRey, ik hoor nou eenmaal heeeeeeeeel weinig (zeg maar nooit): oh, dat heeft het bestuur/de trainer/de scheids goed gedaan

    Dat lijkt me ook stug dat je bij wlz wat hoort. Meeste berichten zijn schriftelijk. Of er moet een voorlees optie zijn.
    Afgelopen seizoen en huidig seizoen (tot nu toe) is er behoorlijk positief gereageerd op het bestuur en de ts. Blijkbaar wil je dat niet zien cq horen.

  11. Bericht door ren, op 8 augustus 2011 om 22:06

    Ik bleef maar hopen op n speler van naam

    Seedorf is een behoorlijke naam in het voetbal.
    😉

  12. Clarence Seedorf, heeft op amateurbasis een contract getekend voor één jaar bij FC Zwolle.

    Begrijp ik het verkeerd, of kost het dan ook niet veel? Slaagt deze speler, dan is het mooi meegenomen, slaagt hij niet, dan maakt het toch niet uit?

  13. Verkeerd gequote… wel grappig trouwens.
    Moest natuurlijk in mijn vorige reactie als volgt geqoute worden:

    Jurgen Seedorf, de jongere broer van Clarence Seedorf, heeft op amateurbasis een contract getekend voor één jaar bij FC Zwolle.

  14. Bericht door Japser, op 9 augustus 2011 om 08:37
    @Edwin gisteren te weinig zout in je eten gehad? Of ben je gewoon dom?

    Waarschijnlijk ben ik gewoon DOM.

    :D:D:D

    Maar waar baseer jij op dat ik dom ben, op een knipoog??
    Of ben jij zo dom en stom dat je het niet kan onderbouwen?

  15. Deze opmerking:

    Dat lijkt me ook stug dat je bij wlz wat hoort. Meeste berichten zijn schriftelijk. Of er moet een voorlees optie zijn.

    Is of ontzettend flauw, of ontzettend dom Edwin 🙂

  16. Een kennis van mij was geweest tegen de Harekieten,volgens hem kwam dhr J.See(be)dorf de middencirkel niet uit tijdens de wedstrijd,maar goed we zullen zien.Denk dat grote breur uit Milanello,Jaap Stam heeft gebeld en gevraagd please geef hem een kans(je).A.s. vrijdag gaan we wel winnen van de promovendus van de Topklasse daar geloof ik wel in.

  17. @Edwin

    In je topic geef je aan dat er weinig te zeuren was afgelopen jaar. Dit bestuur wat voorheen het a.i bestuur was moest eerst tijd hebben om het één en ander voor elkaar te krijgen.

    Als we kijken naar de voetbalgedeelte heeft Langeler een elftal kado gekregen met twee ass.trainers van de heer Jan Everse. Hij heeft maar op twee plaatsen het elftal gewijzigd vd Berg en Ars voor Roijer en Lopes. Het elftal was dus ingespeeld

    Na de winterstop ging het mis en Langeler en Konterman kregen het elftal niet meer aan het spelen. Hieruit blijkt zeer slecht management, eigenlijk al rede voor ontslag en nooit meer een sportactiviteit beoefenen. In geen enkele betaald voetbalcompetitie is zoveel punten weg gegeven. De heer Everse kreeg al na twee wedstrijden een brief dat de prestaties beter moesten.

    Als je de eerste helft van de van de competitie zo goed doet weet je dat spelers in de belangstelling staan. Dat betekend voor de commerciele afdeling dat ze 24 uur per dag aan het werk moeten.

    Wat blijkt je hele as van vorig jaar is dan ook weg, de rede is niet belangrijk. Men weet het, dus men moet inspringen op de situatie en dat is slecht tot zeer slecht gedaan.

    Het is de supporters die het beleid maken dat is maar goed ook. De supporters zijn het hart van de club. In dit jaar zie je de beleidsbepalers de éne fout naar de andere maken.

    – niet volop bezig zijn met het beleid Fc Zwolle. (Konterman heeft in de Nusport aangegeven dat hij liever op het veld staat dan waar hij mee bezig is) C Visser heeft niet veel tijd voor de functie van voorzitter. Hij zij dit in de Volkskrant, Stentor en RTV Oost. Waarom doet ie het dan vraag ik me af)
    – slecht managen tweede helft seizoen
    – slecht sponsor beleid wat moet je met eeen shirtsponsor als huismanbouw of poppe. Men wilt toch promoveren.
    Niks te nadele van deze sponsors maar landelijke uitstraling is ver te zoeken.
    – Communicatie is ver te zoeken bijvoorbeeld het Real Madrid verhaal of waarom je in 1 gedeeld bent. Misverstandje
    – spelersbeleid met allegeweld Hemmen binnenhalen het verhaal duurt te lang, Ter Heide losweken. Dan een paar dagen uit te toverhoed J.Ketting halen. Tegen de supporters roepen hij is tranfervrij. We spelen een oefenwedstrijd maar in de Gazet van Antwerpen geeft Frankie van der Elst aan Fc Zwolle heeft een transfersom betaald. Het wordt later bevestigd op sporza.
    – Maar het is van het trieste dat je met een Seedorf aan komt die al jaren niet meer gespeeld heeft. Kopie mogen ze zeggen maar je mag er vaak niks van verwachten.

    De mensen in het bestuur willen toch zo graag al hoewel ik dat toch betwijfel.

    Nee de supporters hebben het recht om kritisch te zijn

  18. Hugo, het is op zich knap dat FC Zwolle het zo heeft weten te spelen dat de supporters heel veel zaken voor lief nemen. Misschie nware nze ook wel een beetje ‘actiemoe’ na het gedoe met het vorige bestuur en de bitterballen.

    Al je genoemde punten he ik hier op WLZ ook al eens ter discussie gebracht, maar dan wordt je door bijvoorbeeld een Edwin of ElRey een gebrek aan voetbalkennis of ongeduldigheid verweten. Die grijpen gelijk terug op de lange termijn doelstelling terwijl het nu al hopeloos is. Maar dat mag je dus niet zeggen.

    P.s. ElRey was het wel met mij eens dat Langeler slecht gepresteerd heeft.

  19. @Fredje

    Elrey en ik hebben regelmatig discussies over allerlei zaken. We zijn het regelmatig oneens.

    Weet je wat een schande is dat de zogenaamde supportersgroeperingen een nieuwe naam bedacht heeft wat duidelijk te maken heeft met het facisme en racisme en dat jullie dat goedkeuringen. Dat is een schandelijk vertoon.

  20. @ Hugo, als je de de Far East Ultras bedoelt sla je de plank wel erg mis…
    Zwolle is nazi-vrij, dat zie je wel als er een groepering rechtse rakkers in Zwolle gaat demonstreren. Het is dan vaak de harde kern van Zwolle die hier dan tegendemonstreert. Zou wel vreemd zijn als er ineens een rechtse groep binnen de wanden van onze betonnenbak toegestaan wordt….

  21. Ook via dit bericht uit het Belgische blad “Het Laatste Nieuws”
    maak ik op dat er een transferbedrag is betaald.

    http://www.lommelunited.be/nieuws/in-de-pers/ketting-van-lommel-united-naar-fc-zwolle.htm

    Dan worden ook de merkwaardige woorden duidelijk van de Technisch Directeur van onze FC als hij in de Stentor beweert, dat Igor Vetokele nog te jong is om elke week in het eerste te spelen.
    Wat gewoon klinkklare onzin is. Zelden iemand onder de 20 jaar gezien die zo volwassen speelde .

    De ware redenen zijn waarschijnlijk dat
    de beschikbare centen al voor een groot deel zijn uitgegeven
    aan… een 30 jarige. Ja dat moet liever wat verborgen blijven.

  22. Hugo, eerst nam ik je serieus maar na deze woorden:

    duidelijk te maken heeft met het facisme en racisme en dat jullie dat goedkeuringen
    neem ik maar aan dat jij ook geen idee hebt van wat er echt speelt. Volstrekt belachelijk en beledigend om dit soort aannames te uiten.
    Haal zo’n grap uit op Noord en je mag het beton proeven….

  23. De laatste uitspraken van Hugo en vooral Zwollenaar is Back zijn redenen waarom mensen niet meer naar het stadion willen. Wat een agressie!!
    Gewoon Zwolse Malloten, klaar toch. Harm zing er prachtig over.

  24. Marcello, blijkbaar willen juist meer mensen naar het stadion gezien het stijgende aantal bezoekers. Die kijken misschien wat realistischer naar het complete plaatje. nl dat er overal in de voetbalwereld op elk vlak wel eens narigheid is, maar het geen drempel vormt om naar de voetbal te gaan en de club te steunen door dik en dun.

    Agressie of emotie? Als iemand jouw onvoorwaardelijke steun aan de club vergelijkt met facisme en racisme moet je hier maar in correct nederlands foei op zeggen? Gewoon omdat jij dat zo graag wilt? Omdat anders jouw perfecte plaatje van supporters verstoord wordt? Jij bent constant opzoek naar een stok om mee te slaan over de rug van de supporters. Denk niet dat jij op Noord zit of wel?

    Achterlijke opmerkingen, krijgen vergelijkbare antwoorden.

  25. En juist iemand als Hugo die toch beter moet weten….

    @Marcello, eerst wilde ik het niet zeggen maar Hugo is de huis criticus bij FcZ ( wat ik overigens prima vind, moet ie zelf weten) en kent Edwin en Elrey maar al te goed, al enkele jaren… Trouwens ik wilde nog even zeggen dat ik het echt heel vervelend vind dat je nare ervaringen heb opgedaan in het stadion, maar onthoud aub wel dat niet iedere Fc Zwolle supporter zo is.

    Die link naar facisme en racisme is gewoon ronduit belachelijk en slaat helemaal nergens op! Er zitten meer dan genoeg mensen van buitenlandse komaf op de tribunes die daar gewoon normaal kunnen zitten zonder dat ze gediscrimineert worden…..

  26. Dat vind ik nou achterlijk. Natuurlijk zit ik niet op Noord >:(

    Buiten dat ik dat niet de echte supporters vindt ben ik daar veel te oud voor.

    De echten worden op de dag van de match trillend wakker, krijgen het eten niet door de keel, gaan opgetogen naar het stadion, hoeven niet naar een uitwedstrijd omdat het moet om erbij te horen, exploderen bij een doelpunt en overwinning, imploderen en janken bij een verlies, gaan niet met stoeltjes smijten, hoeven de fysieke strijd met een andere supportersgroep niet aan te gaan (dat kunnen ze verbaal wel af), tolereren geen enkele vorm van agressie of geweld, gaan voldaan slapen om weer te verlangen naar de volgende week.

  27. juist Marcello, dat is nu juist hoe de 99, 9% van de fanatieke aanhang zijn wedstrijden beleefd!
    Dat s nachts voldaan slapen heb ik alleen bij een overwinning of een strijdend verloren wedstrijd, en bij gewoon verlies ben ik daar nog wel een paar dagen van chagerijnig.Van afgelopen seizoen heb ik nog steeds een kater en as vrijdag wordt weer de eerste thuismatch. ik kijk er nu al naar uit. Als Zwolle supporter heb je het niet altijd even makkelijk en dat maakt het zo ellendig leuk! Na bitterheid proef je pas echt zoet ofzo…dat houdt mij op de been richting stadion dus ook dit seizoen weer er volop tegenaan.

  28. Oh gut Marcello met zijn bezwerende vingertje. Ondertussen komen er meer en meer mensen naar het stadion. Die mensen zien ook dat wanneer er een enkele gek een fakkel op het veld gooit (met gevolg dikke boete voor FCZ) dat die persoon direct opgezocht wordt en overgedragen aan de security (na het beton proeven) door Zwolse supporters. Dus die aanhang, die jij geen echte supporters vindt, roepen online niet alleen maar moord en brand zoals jij, maar voegen de daad bij het woord! Helaas kun je niet alles tegenhouden maar men neemt vaak genoeg de verantwoordelijkheid over de mede supporters!

  29. @John

    De ultra Far east is een groepering die uit Griekenland komt met vertakkingen naar Oost Europa. Zij hebben het vooral gemunt op de joodse medemens. De laatste jaren hebben zij conecties gelegd met de harde kern van Rechtse populistiche partijen in Oost Europa. De supportersvereniging en de club had beter onderzoek moeten doen.

  30. Dus die aanhang voegen de daad bij het woord! Helaas kun je niet alles tegenhouden…

    En dat moet dan stoer zijn. Jij hebt waarschijnlijk de leeftijd nog niet om te ervaren dat het onzin is wat je zegt, en NIET STOER is.

  31. @ Zwollenaar

    Meermalen ben ik uitgescholden en hebben ze de duitse groet naar me toe gedaan. Op de eretribune ben ik vorig jaar een aantal keer uitgescholden met het ergste wat er is.
    Daarnaast zijn er door Zwolle supporters bedreigingen gedaan naar een collega van me die uit Deventer komt. Nee de Zwolse supporters kunnen nog wat leren van de Duitse supporters.

    @Natascha

    Ja ik ben kritisch en zal dat altijd blijven omdat de beleidsbepalers een publieke functie hebben. De club heeft een miljoenen begroting waar menig winkelier of bedrijf jaloers op is. Nee ik hoef geen gratis seizoenskaart, mijn mening is daarvoor te belangrijk

  32. @ al die Zwolle supporters

    Als Fc Zwolle echt positief in het nieuwes wil komen dan moeten ze Fritz Korbach eren. Deze markante persoonlijkheid was een genot om te zien. Geef hem een passend feest met al die oud voetballers van weleer. En vanuit de supporters een groor spandoek met zijn foto dat de hele noordzijde bedekt. Want Zwolle laat in dit soort zaken ook nog wel eens steken vallen.

  33. Onzin Marcello? Heeft helemaal niets met stoer te maken, alsof dat er ook maar iets toe doet zeg en dan twijfel jij over mijn leeftijd? Ik zou me haast rot lachen om je als je niet zo triest was.

    @Hugo, ik ben nog nooit uitgescholden of onheus bejegend in het stadion. Bijzonder dat jou dat zo vaak overkomt. Kwestie van charisma of dik je het allemaal beetje aan?

  34. @ Hugo, doe zelf eens wat! Waarom ga je supporters oproepen terwijl je zelf ook wat kan ondernemen? En al zouden wij jouw ongevraagd advies volgen dan is de dag erna het toch weer kommer en kwel omdat je weer een scheet dwars zit.
    En verder;
    Ultra far East is niet Far East Ultra’s, Hugo. Voor jou een klein verschil, voor de insiders genoeg om te weten dat het niet om dezelfde groepring gaat of wou je zeggen dat het verschil tussen de B-side en de Z-side alleen een letter is?
    Wel opvallend dat jij deze harde kern aan de andere kant van Europa kent, maar niet eens weet wat er in je eigen stad/club voor groepering bezig is om de sfeer in het stadion te verhogen. De naam lijkt op iets uit het buitenland en gelijk trek jij een vergelijking met een rechtse/facistische beweging? Waar ben jij naar opzoek?

    Als jij zo makkelijk je conclusies trekt en hier ook nog verwijten op uitspreekt, vind je dat dit dan een goede zaak is die onze Fc steunt danwel support? Je speelt de zwarte piet wel gauw naar de fanatieke supporters en eist verantwoording, maar misschien moet je eerst een nadenken voordat je iets roept. Verder zijn de far east Ultras een beginnende groep die vooral uit jongeren bestaat. Ze betalen met hun bijbaantjes de vlaggen en krijgen verder geen steun. Ze proberen een gat op te vullen die eigenlijk voor tifosi bedoelt is, maar goed dat gebeurt niet nu zijn zij opgestaan. Die verdienen meer dan alleen afgeserveerd te worden op hun naam.

  35. @ Hugo, Fritsz Korbach. 1977-1982: PEC Zwolle (hoofdtrainer)

    Maar dat jij vorig seizoen op de HOOFD (Ere) tribune bent uitgescholden ? Ja, als je iets af weet van wat daar af en toe gebeurt, Wij denken dan aan de bitterballen gate.

    Maar daar zitten toch alleen maar nette mensen ? Noord, oost en zuid voor de betalende bezoeker en de seizoenkaarten en west voor de …………………….. aanhangers, die iets meer doneren aan de kas.
    Zo heeft een ieder zijn eigen tribune (plaats).

    Hierboven werd verteld hoe de regels, met name op noord, zijn.
    Gezien jou ervaring zou je toch beter op noord kunnen gaan zitten (staan). Ik wens jou een mooi en genoegzaam voetbal seizoen.

  36. Nog even een vraagje aan Hugo,
    Was jij uitgenodigd door een relatie van jou dan, op de “Ere” tribune?
    en die sprong niet voor jou in de bres?

  37. Degene is ook op zijn gedrag aangesproken door de desbetreffende personen door wie ik ben uitgenodigd. Maar ik heb genoeg schandelijk zaken meegemaakt wat niet in het stadion komt.

    Jonge supporters denken alleen maar na over een leuke klinkende naam, maar kijkt niet verder wat de betekenis ervan is. Men had verder moeten kijken dat hun neus lang is.

    Als ik naar een voetbalstadion ga ga ik niet voor de sfeer dat kan me een rotzorg wezen. Ik kom voor de sport en niet voor vuurwerk of een vlaggetjesparade. Dus voor dat soort zaken John zal ik nooit iets doneren.

    Ook als ik bij een andere wedstrijd ben dan van Zwolle, dan blijf ik met mijn handen van andermans spullen af ik verniel geen stadion. Dan vindt het met raar dat Zwolle verschillende boetes krijgt.

    Ik ga ook niet door het lint zoals sommige supporters naar de wedstrijd, ik beledig geen spelers of mensen. Ik durf de discussie wel aan.

  38. Bericht door Linda, op 9 augustus 2011 om 21:03

    Gaan we het nog over onze nieuwe aanwinst hebben. Onze eigen Seedorf? Of is dat de moeite niet?

    Naar horen zeggen is hij als voetballer idd de moeite niet……

  39. Hugo, waarom altijd die vergelijking met Duitsland. Alsof alles daar zo goed is.

    Wat een gezeik weer. Kap nou eens met dat vingertje. Marcello en John hebben al aangeven hoe 99,99 % van de supporters zijn. Als jou het niet bevalt op de hoofdtribune kun je twee dingen doen.
    1. niet meer komen.
    2. andere tribune.

  40. Gewoon Zwolse Malloten,

    Wat een geuzennaam is wat bedacht is door een aantal (toen nog) jongens van ZFH.
    ZFH betekent Zwols Front Hooligans.

  41. Ik vraag om niks anders dan wat meer respect voor mensen die iets ondernemen voor de club. Ook zonder jouw steun zullen ze gelukkig door blijven gaan.
    Men had verder moeten kijken dan hun neus lang is, beetje pot verwijt de ketel vind je ook niet? Zal wel niet hé?
    Ben je wel ergens blij mee bij Fc Zwolle of uberhaupt blij met iets in je leven?

  42. Bericht door Edwin, op 9 augustus 2011 om 22:18
    Marcello en John hebben al aangeven hoe 99,99 % van de supporters zijn.

    Als 99,99 % van de supporters zich weet te gedragen dan vraag ik me af waarvoor dat leger ME altijd nodig is. Volgens mij kunnen een paar stevige suppoosten de orde dan ook wel handhaven.

  43. @Edwin waarom die vergelijking

    In Duitsland kunnen supportersgroepen wel door elkaar heen lopen. Waarom willen de bestuursleden gaarne in Duitsland kijken. Heel eenvoudig omdat daar wel op de goede manier beleid gevoerd wordt.
    Kijk naar FC Groningen de heer Hans Nijland tekent een topsportcontract af met zes hele grote bedrijeven waaronder Essent. De andere sporten proviteren mee. Fc Groningen houdt elke maand een overleg met de supporters. Wat organiseerd de supportersvereniging hoofdzakelijk avonden die niets met de club te maken hebben. Fatsoenlijke discussie avonden zijn er nooit geweest .

    @John
    Mag ik vragen of je het woord respect kent. Een aantal supporters weten niet eens wat het woord betekend. Als men aanhang van het vorige bestuur gewoon lastig valt prive is dat van associaal gedrag.

  44. Wanneer ik het hier zo allemaal lees, wordt het weer een enerverend seizoen bij Zwolle.

    Of Seedorf het gaat maken dit seizoen. Ach ze hebben in ieder geval een leuke pauze act erbij.

    Nieuwe supporters groep die zich gaat profileren.

    Wordt er slecht gepresteerd dan haalt Langeler de kerst volgens mij niet.

    Wordt a.s vrijdag vervolgd.

  45. Waarom niet?

    De personen op tribune Noord zijn me veel te agressief, doordat ze te grof gebekt zijn, een middelvinger niet schuwen met spullen kunnen gooien en massaal als tribune spreekkoren kunnen uiten (wedstrijd met Blom). Agressie en geweld wordt getolereerd.
    Dit alles is een tekortkoming. Daar wil ik niet bij horen.

  46. tja Hugo, respect is soms ver te zoeken dus begin eens bij jezelf. In Duitsland vechten ze op afspraak. Sportschool kickboxers die in een bos of op een parkeerplaats elkaar helemaal kapot trappen. Daarnaast veel rechtse aanhang vanuit het oost blok. Gezellig hoor…gebeurt niks nee daar hoor of is dat anders? en kan je daar wel het verschil zien tussen fanatieke supporters en ‘normale Hugo wenselijke’ supporters?

  47. Als 99,99 % van de supporters zich weet te gedragen dan vraag ik me af waarvoor dat leger ME altijd nodig is

    Altijd?
    Een paar wedstrijden (wat eigenlijk al te veel is) per jaar trekt de politie alles uit de kast. Dat is tegen gae en cambuur.

  48. Buiten dat ik dat niet de echte supporters vindt ben ik daar veel te oud voor

    De personen op tribune Noord zijn me veel te agressief, doordat ze te grof gebekt zijn, een middelvinger niet schuwen met spullen kunnen gooien en massaal als tribune spreekkoren kunnen uiten (wedstrijd met Blom).

    Dus supporters die op de fp zitten en grof gebekt zijn, een middelvinger opsteken en massaal een spreekkoor beginnen en eventueel met spullen KUNNEN gooien zijn wel echte supporters?

    Zo jammer dat jij alle supporters op Noord over 1 kam scheert. Ik vraag me ook serieus af of jij wel een supporter van de fc bent. Constant wijzen en veroordelen.

  49. @hugo
    Heb jij weleens van respect gehoord?
    Leuk dat je een eigen mening hebt, maar bied jij je diensten wel eens aan bij het bestuur. Stuur je een brief? Jij komt met commentaar als mosterd na de maaltijd.
    Geen discussie avonden? Ga ze zelf organiseren. Doet de supportersclub te weinig? Join them. Oftewel ga ze helpen.

    Het is zo makkelijk om vanachter je pc commentaar te geven en voorbeelden aan te dragen waar het beter is. Tuurlijk bij (bijna alle) de buren is het gras altijd groener.
    Dus pak die handschoen op en organiseer die discussie avonden. Ga in gesprek met de sc.

  50. Marcello. Dat komt waarschijnlijk door de leeftijdskloof. Klopt idd dat de jeugd zich daar gedraagd alsof ze het hebben uitgevonden. Ze zouden wat respect bijgebracht moeten worden.

  51. Edwin, ik zie je net als in het voorjaar toen er sprake was van agressie en geweld, ook nu niets daarover zeggen. Dat valt op. Jij bent waarschijnlijk een persoon die dat tolereert, door de vingers ziet en zelfs goedpraat omdat het bij voetbalsupporters hoort. Klaar ermee.

  52. Bericht door Marcello, op 10 augustus 2011 om 08:50
    Edwin, ik zie je net als in het voorjaar toen er sprake was van agressie en geweld, ook nu niets daarover zeggen. Dat valt op. Jij bent waarschijnlijk een persoon die dat tolereert, door de vingers ziet en zelfs goedpraat omdat het bij voetbalsupporters hoort. Klaar ermee

    Jij bent echt goed in het veroordelen. Als ik dus ergens NIET op reageer ben ik het er mee eens? Dat is pas dom redeneren. Je draait om de vraag heen en beschuldigt mij ergens van waar je dus geen bewijs van hebt.

  53. Ze zouden wat respect bijgebracht moeten worden.

    Vroeger liet je het wel uit je hoofd om zo te doen in het bijzijn van de oudere jongens van de hk. Als je zoiets flikte kon je aardig terecht gewezen worden.
    Tegenwoordig kan dat niet meer , de lichamelijke terechtwijzing heeft al vlug een aanklacht of een sv tot gevolg.

  54. @Edwin

    Ik zal nooit iets organiseren als daar mensen bijzijn die het halve stadion afbreken zoals de voorzitter van de huidge supportersclub. Mensen die geen respect hebben voor de tegenstander ook al komt deze uit Deventer. Ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheden.
    Ik scheer geen mensen over één kam dus ook niet de mensen op de tribune noord.

    Als de supportersvereniging een fatsoenlijk bestuur heeft die de normen en waarde van de sport en rondom de sport kennen dan stap ik erin.

  55. Ik zal nooit iets organiseren als daar mensen bijzijn die het halve stadion afbreken zoals de voorzitter van de huidge supportersclub

    Volgens mij heeft de vz vroeger nooit het stadion afgebroken, dus ik wacht op een verklaring: hoe, wat en wanneer.

  56. Ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheden.

    Blijkbaar wel, want je gebruikt excuses uit een ver verleden. (als ze al iets hebben gedaan).
    Mensen veranderen en worden volwassen, en zien in dat ze fouten hebbe gemaakt vroeger. Daar kun je van leren en je gedrag aanpassen.
    Jij blijft hangen in die fouten van vroeger en bent totaal niet vergevingsgezind. Daarom schuil jij achter vage smoesjes en redenen en blijft irritant het vingertje opsteken en vooral wijzen en wauwelen hoe het beter moet. Maar de kar trekken zal er nooit bij jou inzitten.

  57. @Marcello 8.50 uur

    Dr is niemand die het goedkeurt, maar voor mij is het wel begrijpbaar. Waarom? Omdat ik het in mijn tienerjaren zelf ook stoer en spannend vond….

    @Hugo, wees een vent ga met Johan Z. zelf in gesprek over de dingen die hij in het verleden wel of niet heeft gedaan en niet op internet!

  58. Ik zal nooit iets organiseren als daar mensen bijzijn die het halve stadion afbreken zoals de voorzitter van de huidge supportersclub

    Eerst was er iets gebeurt met de oude vz M.R. ergens in de jaren 90, nu is weer iets niet goed met de huidige vz. Ik begin toch langzaam aan te denken dat er maar 1 persoon is die niet helemaal goed is.

  59. Bericht door Natascha, op 10 augustus 2011 om 12:02
    @Marcello 8.50 uur

    Dr is niemand die het goedkeurt, maar voor mij is het wel begrijpbaar. Waarom? Omdat ik het in mijn tienerjaren zelf ook stoer en spannend vond….

    @ natas,
    Heb jij wel gereageerd op dat onderwerp, zo niet dan keur je het dus goed. Bovendien ben je ook geen echte want jij zit op de me tribune (volgens marcello, ik weet wel beter 😉 )

  60. Pas maar op Natas, 😉
    Zijn er misschien nog mensen bij de training geweest?
    Nog iets opgevallen oid.?
    Nou dan maar knallen tegen de promovendus.
    Ik ben aanwezig.

  61. @Hugo

    Hugo die ultras die jij uitmaakt voor jonge supporters die niet na de naam gekeken hebben, die komen vaker bij de voetbal als jou!
    En het zijn ook niet allemaal jonge jongens!
    Deze jongens zijn er iedere uit en thuis wedstrijd bij en ook iedere oefenwedstrijd, ze willen ook totaal niet concurreren met Tifosi!
    Sterker nog de Ultras willen tijdens de wedstrijd voor sfeers zorgen omdat Tifosi dat niet doet!
    Zij verzorgen fantastische sfeer voor de wedstrijd!
    Verder zorgen de Ultras ook voor sfeer bij uitwedstrijden!
    En dat doen ze goed omdat Tifosi er nooit bij uitwedstrijden is!
    En als je iets dwars zit over de Ultras spreek ze dan aan tijdens een wedstrijd en begin ze niet af te snouwen op internet.
    Want deze jongens doen meer voor de FC als jij ooit gedaan zult hebben!

    @John

    Dikke respect voor jou! hoe jij het voor deze jongens op neemt!

  62. Bericht door Edwin, op 10 augustus 2011 om 08:10
    Als 99,99 % van de supporters zich weet te gedragen dan vraag ik me af waarvoor dat leger ME altijd nodig is

    Altijd?
    Een paar wedstrijden (wat eigenlijk al te veel is) per jaar trekt de politie alles uit de kast. Dat is tegen gae en cambuur.

    Als 99,99 % van de supporters zich in de overige wedstrijden wel weet te gedragen dan vraag ik me af of ze die ene persoon niet op kunnen sporen die telkens de boel verziekt. Of is het steeds een ander iemand die zich niet kan gedragen?8)

  63. Het blijft het stelselmatig negeren en ontkennen van agressie en geweld Assendörper. Naast de agressie die er al is stoort me dit soort figuren, die geweld tolereren, misschien nog wel meer.

  64. @zwollenaartjuh

    Ik begrijp Hugo en vele anderen heel duidelijk. Ik wil zelf ook niks te maken hebben met dat tuig op de Noord tribune wat zich voetbalsupporter noemt. Zich vaak al halfbezopen naar een wedstrijd toe gaat. En roepen maar hoe gezellig we het hebben. Voor deze gasten tellen alleen maar het eerste elftal en verder niks. Ze zijn te stom om voor de duivel te dansen.

    Zwollenaartjuh hoe weet jij dat Hugo nooit naar uit wedstrijden gaat. Dus als je niet met uitwedstrijden mee gaat dan ben je geenZwolle supporter. Klinkt goed dan heb je recht van spreken dan heeft Zwolle ook niet zoveel supporters.

    Zwollenaartjuh als het goed gaad met het eerste dan hoor je bijna niemand gaat het verkeerd met het eerste dan komen de fouten naar buiten.

    Vorig jaar B1 spelers van Zwolle krijgt terecht rood voor een zware overtreding. Gaat helemaal door het lint, scheldt de scheidsrechter in een paar minuten helemaal verrot met dodelijke ziektes. De hoofdopleiding die het gezien heeft zegt het moet kunnen. Bert Zuurman deed het enige juiste de jongen wegsturen. Paar dagen later mocht de jongen op voorhand van de Hoofdopleiding al weer mee trainen of er niks gebeurd was. Dit had nooit gemogen de jongen had zijn spullen in moeten leveren en zeggen voor jouw is geen plaats. Zwollenaartjuh dit gaat de echte clubsupporter aan het hard. Dus ik durf te zeggen al die randdebielen op noord zijn geen supporters ze willen gewoon weg uit hun dagelijkse priveleven om wat herrie te schoppen.

    Nee ik neem het op voor mensen die durven te zeggen wat er mis is en die niet voor een gratis seizoenskart te porren zijn.

    Over de heer Johan Z. hij had nooit voorzitter mogen worden met hooligan verleden. Dat geldt voor noch een aantal mensen binnen de supportersclub die eruit moeten door hun verleden.

    Kom ik in het supportershome mijn antwoord is nee. Zit ik in het stadion ja en bezoek per weekend ongeveer drie wedstrijden.

  65. Over de heer Johan Z. hij had nooit voorzitter mogen worden met hooligan verleden. Dat geldt voor noch een aantal mensen binnen de supportersclub die eruit moeten door hun verleden.

    Jammer, lekker anoniem iemand afzeiken. Nogmaals en blijkbaar begrijpen jullie het niet, of jullie kunnen niet lezen!

    Als je jong bent kun je weleens wat fouten maken. Daar hoef je niet je hele leven mee achtervolgt te worden. JZ heeft zijn gedrag lang geleden al verbeterd.

    Als jullie nou eens de discussie aangaan met de supportersclub eventueel in samenwerking met de bvo, dat haalt meer uit dan anoniem mensen af te zeiken.

    Dus Zwolle supporter, pak die handschoen op of hou gewoon je mond dicht.

  66. Bericht door Marcello, op 10 augustus 2011 om 22:03
    Het blijft het stelselmatig negeren en ontkennen van agressie en geweld Assendörper. Naast de agressie die er al is stoort me dit soort figuren, die geweld tolereren, misschien nog wel meer.

    @Marcello, ik zou toch bijna aggressief van jou worden, wat ben jij toch een eigenwijs stuk str*nt. Alleen omdat ik niet heb gereageerd op een artikel verheerlijk ik geweld???

    Waar jullie allemaal zo goed in zijn is het veroordelen van mensen, structurele oplossingen aandragen zit er niet bij en de discussie face to face aangaan durven jullie niet.

    >:(>:(>:(

  67. Als 99,99 % van de supporters zich in de overige wedstrijden wel weet te gedragen dan vraag ik me af of ze die ene persoon niet op kunnen sporen die telkens de boel verziekt. Of is het steeds een ander iemand die zich niet kan gedragen

    Politie weet ook wel wie het zijn.
    Dus vraag dat maar aan de korpsleiding.

  68. och, daar gaan we weer de discussie over echte supporters in 5….4..3…2…1.

    aan zwollenaartjuh, thnx. weet niet of jij actief bent binnen de FAE, maar het zou goed zijn als jullie eens met de pet rondgaan op noord. Dan kunnen jullie wat opbouwen. Er zijn er genoeg die blij zijn met jullie!

    Waar wordt trouwens agresssie ontkent en genegeert. Dat supporters van elkaar de emotie er achter begrijpen betekent niet dat ze vinden dat alles ongestraft voorbij kan gaan. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. en Johan Z. is iemand die midden tussen de supporters staat. Wat heeft zijn verleden te maken met alles wat hij nu voor de club doet? Trieste figuren. Ik hoop jou eens in het stadion te zien Hugo. Zie je wel een wedstrijd? Of zit je achter glas onder de tafel bij Ronald?

    wat een gezeic zeg allemaal op mensen die zich vrijwillig inzetten voor onze FC.

  69. Waar jullie allemaal zo goed in zijn is het veroordelen van mensen, structurele oplossingen aandragen zit er niet bij en de discussie face to face aangaan durven jullie niet.

    Vind je het gek met opmerkingen als deze: Haal zo’n grap uit op Noord en je mag het beton proeven….

  70. Beste Zwolle supporter, 

    Toch jammer dat je iedereen op Noord over één kam scheert. Er zullen  hoogstwaarschijnlijk wel enkele personen bij zitten op Noord die beschonken de wedstrijden bezoeken. Waarschijnlijk omdat ze de voetbalavonden van Zwolle als een avondje uit met vrienden zien en van te voren wat gaan drinken in de stad of het supportershome. Ik zat afgelopen seizoen op de FP tribune en zag daar ook vrij veel vriendengroepen behoorlijk wat bier achterover slaan. leuke was dat iedereen een gezellige avond had en daar draait een avond voetbal toch om.  

    Op Noord zitten veel jongeren, die proberen achter het team te staan door te zingen en er een (soms wat fanatieke) sfeer in te brengen. Wanneer ik enkele van deze jongens spreek over wat Zwolle voor hen betekend komen zij allerminst dom over. Ik vraag me dan ook wie jij gesproken hebt, die zo’n indruk op jou heeft gemaakt dat je er nu overtuigd van bent dat een ieder op Noord ‘dom’ is. 

    Dat je het opneemt voor mensen die misstanden benoemen vindt ik goed, maar probeer daarbij verbeterpunten aan te dragen. Uiteindelijk denk ik dat je daar veel meer mee bereikt. iedereen op Noord een randdebiel noemen en daarbij de kwaliteit van hun privéleven in twijfel trekken komt dan niet erg intellectueel over. Of je moet daar onderzoek naar hebben gedaan? 

    Tot aanstaande vrijdag.  
    Groet,8)

  71. Vind je het gek met opmerkingen als deze: Haal zo’n grap uit op Noord en je mag het beton proeven….

    Dat is grootspraak en bovendien op een tribune, lijkt me makkelijker om die discussie in het home te voeren. Zo moeilijk is dat niet, een mailtje sturen naar de voorzitter voorzitter@supclubfcz.nl verhaaltje uitleggen (sommige kunnen dan gelijk excuses aanbieden) datum prikken en de bal kan gaan rollen.

  72. Ik wil helemaal niks te maken hebben met FC Zwolle, laat staan met hun supportersclub. Dus waarom zou ik?

    Ja, en dan nog mag ik gewoon een mening hebben over FC Zwolle en haar supporters.

  73. Ik zou iedereen met de commentaren over ”het tuig” van noord eens willen uitnodigen op de noord vak 3. Daar zitten namelijk een heel stel 55+ ouderen bij elkaar die het heel gezellig hebben en leuk en fanatiek voetbal kijken.

  74. Wat Seedorf hier al niet teweeg brengt 😮
    Johan was vroeger een boefje maar nu een ontzettend aardige knul.
    Laat hem er verder buiten.

  75. Bericht door Japser, op 11 augustus 2011 om 09:29
    Ik wil helemaal niks te maken hebben met FC Zwolle, laat staan met hun supportersclub. Dus waarom zou ik?

    Dan vraag je aan mij of ik dom ben, ik geef antwoord op jouw vraag wat die Marcello en Zwolle supporter moeten doen.
    Dat betekent dus niet dat jij het moet doen.

  76. Hier wordt weer veel over andere mensen geoordeeld en veroordeeld.
    Of een ieder het totaal plaatje kent? Dat durf ik te betwijfelen. (Ik ken het ook niet). Eerst Seedorf, wat een welkom, en ook Johan Z. wordt veroordeeld zonder dat zij zich hier (kunnnen) verdedigen.
    Dus wees een kerel en ga met deze of de verantwoordelijke personen een persoonlijke discussie aan en bericht dan hier het resultaat.

  77. @ Edwin

    Waarvoor moet ik de handschoen oppakken omdat ik kritiek op de situatie binnen de club.

    De Supportersvereniging zoals jij zegt kan toch zelf denken. In mijn ogen moet de supportersvereniging onafhankelijk zijn van de club. Zij hebben een controlerende functie.

    Dat betekend dat je als supportersclub een aantal avonden organiseerd. Ik vind het verbazendwekkend dat de supporters vanaf de winterstop tot aan de eerste wedstrijd van het seizoen niks is gebeurd.

    Edwin volgens mij was je net zo verbaasd als vele supporters toen Konterman de woorden samenwerking Real Madrid in de mond nam of na de goede prestaties eerste elftal dat de voorzitter kwam met de mededeling we zitten in categorie 1 ingedeeld.

    Hieruit had de supportersvereniging moeten zeggen wij willen meer weten over wat aan de hand is. De supportersvereniging heeft hier een hele duidelijke steek laten vallen.

    Over het eerste elftal had de supportervereniging naar de club moeten gaan en zeggen op die en die datum willen wij een avond houden om de spelers beter te leren kennen. Zijn dit soort zaken zo moeilijk te organiseren, ik dacht het niet.

    Ik kijk vanavond de wedstrijd van Zwolle, ze zullen keihard aan de bak moeten om een goed resultaat neer te zetten. Want Zwolle zal het nog moeilijk zat krijgen deze competitie.

  78. @hugo
    Kritiek leveren vanachter de pc is zo makkelijk. Er iets daadwerkelijk tegen doen of ondernemen past niet in jouw straatje. Attendeer mensen er op. Doe zelf wat.

    De supportersvereniging is van, voor en door supporters. Oftewel als de leden aangeven dat ze antwoorden cq uitleg willen dan gaat de sc daarmee aan de slag.

    De Supportersvereniging zoals jij zegt kan toch zelf denken. In mijn ogen moet de supportersvereniging onafhankelijk zijn van de club. Zij hebben een controlerende functie.

    Toevallig de statuten bekeken van de sc?
    De sc heeft een ondersteunende functie. Het is de officiele supportersclub en dus gedeeltelijk afhankelijk van de BVO.

    Er is wel iets onafhankelijks namelijk stichting voetbalvrienden van Zwolle. Zoek contact met de voorzitter van de stichting.

    Edwin volgens mij was je net zo verbaasd als vele supporters toen Konterman de woorden samenwerking Real Madrid in de mond nam of na de goede prestaties eerste elftal dat de voorzitter kwam met de mededeling we zitten in categorie 1 ingedeeld.

    Nee ik was niet verbaasd van Real en cat1 wist ik al vrij snel.

    Nog ff wat anders:
    Jij beschuldigt de huidige vz van de sc vangeweldadig gedrag dus nogmaals:
    Hoe, wat, waar en wanneer.

  79. @Hugo

    Dus wees een kerel en ga met deze of de verantwoordelijke personen een persoonlijke discussie aan en bericht dan hier het resultaat.

    Dat mag morgenavond ook.

  80. Hugo, jij brengt zaken naar voren die best bespreekbaar zijn mits jij jezelf ook als gesprekspartner opstelt en niet alleen meedeelt wat je dwars zit en dat anderen dat dan voor je op moeten lossen.

  81. Waarom word noord altijd over 1 kam gescheerd?
    Noord moedogt tenminste de ploeg aan en de lui die op de FP zitten die klappen maar een beetje!
    Ik nodog de mensen die hier een grote bek hwbben uit om morgen bij ons te komen op vak 4! Dan kan je
    Nogmaals je mening geven! Maar dan face to face zoals al vaker is gezegd!
    Maar op de een of andere manier dpet niemand dat?
    Bang soms?

    En hugo dat jij zoveel weet komt toch omdat je pappie sponspr is?

    Endan nog wat degene die hier over johan praat nodig ik graag uit om het morgen tegen hemzelf te zeggen!
    Net zo eerlijk toch ipv dat geroddel?

  82. @zwollenaartjuh

    Mijn ouders waren sponsor maar die zijn heelaas voor anderhalf en twee jaar geleden overleden. Degene die het overgenomen heeft is nog steeds sponsor. Zwollenaarjuh de informatie die ik te horen krijg is van verschillende personen die met de club te maken. Maar volgens mij weet Edwin meer over de club dan ik.

    Zwollenaartjuh het klopt dat ik ook alleen maar klap en verder niet, dat geschreeuw en gebléh is niks voor me.

    De mensen durven wel face to face het gesprek aan maar als sommige niet tegen kritiek kunnen dan wordt er gelijk gedreigd of geslagen. Daar passen mensen voor.

    Een ieder die mij kent weet hoe ik denk over de club en wat er allemaal om heen draait.

  83. Ik nodog de mensen die hier een grote bek hwbben uit om morgen bij ons te komen op vak 4! Dan kan je
    Nogmaals je mening geven! Maar dan face to face zoals al vaker is gezegd!
    Maar op de een of andere manier dpet niemand dat?
    Bang soms?

    Vind je het vreemd dat mensen dat liever niet doen bij dit soort taal? Je zegt het niet, maar je post druipt er van: Kom hier dan, durf het in mijn gezicht te zeggen, en ik zal je laten voelen wat ik van je mening vind. Ik heb er geen vertrouwen in dat het een volwassen, rustige discussie wordt, gebaseerd op woordelijke argumenten.

  84. Nogmaals;
    Hugo

    Nog ff wat anders:
    Jij beschuldigt de huidige vz van de sc van geweldadig gedrag dus nogmaals:
    Hoe, wat, waar en wanneer.

    Weet je het al?

    Bericht door Marcello, op 12 augustus 2011 om 09:43

    Het is een treffend voorbeeld Japser.

    Blijf je lopen zeiken of ga je ook wat doen.

    Ik nodog de mensen die hier een grote bek hwbben uit om morgen bij ons te komen op vak 4! Dan kan je
    Nogmaals je mening geven! Maar dan face to face zoals al vaker is gezegd!
    Maar op de een of andere manier dpet niemand dat?

    Het is ook een beetje lastig om op noord te komen met een seizoenskaart van de fp.

    Bericht door John, op 11 augustus 2011 om 16:02

    Hugo, jij brengt zaken naar voren die best bespreekbaar zijn mits jij jezelf ook als gesprekspartner opstelt en niet alleen meedeelt wat je dwars zit en dat anderen dat dan voor je op moeten lossen.

    Juist.
    Ik zie veel perspectief, dus Hugo en ook Marcello, stuur een mail naar de sc en we kunnen de discussie starten.

  85. Pardon? Een discussie waarover? Ik wil dat de supportersclub zich onomwonden uitspreekt over ‘het niet tolereren en geen begrip hebben voor alle vormen van agressie en geweld’ van haar supporters. Dat is wat ik vraag. Is dat zo abnormaal? Aangezien dat hier met enkele ‘supporters’ al niet lukt, zie ik het dan verder ook somber in.

  86. @Japser

    Nee hoor ik ben gewoon een jongen van 20 die geen vlieg kwaad doet!
    Iemand die iedere week achter zn club staat dus voor andere dingen hoef je niet bang te zijn!

  87. Sommige mensen zijn al snel bang. Angstige mensen die al snel moord en brand schreeuwen omdat ze zelf nergens de ballen voor hebben. Daarom is het fijn dat er een weblog is, want dan kan je laten zien hoe sterk je bent met woorden omdat je op alle andere vlakken niet zo dapper bent als je woorden doen overkomen. Lekker veilig mensen op de kast jagen en stampen met woorden op iets wat ze dierbaar is zonder dat je hiervoor een draai om je oren krijgt die je eigenlijk wel verdient hebt. Ik groet de mede supporters en wens iedereen een goede wedstrijd. En ontopic hoop ik dat Seedorf ons allemaal doet verbazen. Wellicht een nieuwe zuurman?

  88. Mooi gezegd John, vooral het draai om de oren gedeelte. Dat is dus precies waar ik op doel. Ik ben heus niet bang, en sta je rustig te woord in het echt (en lul je onder tafel). Ik heb alleen geen zin in geweld. En met je draai om je oren uitspraak, geef je aan dat als je het verbaal niet kunt winnen je nog wel andere opties hebt. Geen trek in 🙂

    kusje!

  89. Pardon? Een discussie waarover? Ik wil dat de supportersclub zich onomwonden uitspreekt over ‘het niet tolereren en geen begrip hebben voor alle vormen van agressie en geweld’ van haar supporters. Dat is wat ik vraag. Is dat zo abnormaal

    Heb je het al gevraagd aan de supportersclub?

    Blijkbaar niet.

    . Ik ben heus niet bang, en sta je rustig te woord in het echt (en lul je onder tafel)

    Stoer!

    @Hugo
    Je kan blijkbaar niet met bewijs komen, dus ik stel voor dat we jou aanklagen wegens laster!

  90. Ach, zo heb ik er meer gezien, jankend achter hun vriendinnetje of huilend dat ze toch niks verkeerd gedaan hebben. Dat ben jij japser, een zielig mannetje met een pc tje, persoonlijk complexje. Die veeg om je oren zie je als agressief gedrag, maar ik zie het meer als een verwend kind even terecht wijzen.als ik al je opmerkingen zo lees zie ik een eenzaam jochie die geen vrienden heeft en eigenlijk stinkend jaloers is op de supporters die samen iets delen door dik en dun. Voor jou niet weggelegd dat zie je maar weer. Dus kom met al je commentaar en spellingscontrole, maar wij weten allebei dat jij zonder dit weblog niemand hebt….welterusten. X

  91. [quoteJe bent grappig

    Ik zal mijn vrienden vertellen dat ze niet bestaan][/quote]
    Echte vrienden leer je pas kennen als je in de shit zit.

  92. hahaha, het was een gok, maar je bevestigt steeds meer het beeld dat ik van je heb. Zometeen haal jij je echte ‘vrienden’ er bij?

    Jij komt nooit in de shit, omdat je nooit een risico durft te nemen. Iedereen die dit wel doet demoniseer jij met onverantwoord gedrag en sla je om je heen met normen en waarden. Alles wat anders is vind je eng. Out of the box denken is niet iets waar jij capabel voor bent. Je woont vast nog thuis of niet, Jappuh?
    Ik mag je wel een nota sturen voor dit gratis consult…

  93. denken is niet iets waar jij capabel voor bent. Je woont vast nog thuis of niet, Jappuh?

    ’t is geen typefout gelukkig! De a zit veel te ver van de o vandaan, maar je maakte me wel ff aan het schrikken 😉

    on topic maar weer, is deze Seedorf een toegevoegde waarde voor de FCZ????

Reacties zijn gesloten.