Guus Hiddink coach bij afscheidswedstrijd Jaap Stam

Foto van auteur

Zwolle – Voor de afscheidswedstrijd van Jaap Stam op 26 juli 2008 in het Oosterenkstadion van FC Zwolle zijn de eerste namen bekend van spelers die het samen met, en op uitnodiging van, Jaap Stam op zullen nemen tegen het nieuwe elftal van Ajax onder leiding van Marco van Basten.

Henk Timmer, Ronald Waterreus, Arthur Numan, Frank en Ronald de Boer, Michael Reiziger, Wim Jonk, Bert Konterman, Philip Cocu, Arno Arts, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Dennis Bergkamp, Aron Winter, Jordi Cruyff, Marc Overmars en Edgar Davids zijn de Nederlandse spelers die hun opwachting gaan maken. Wat betreft de buitenlandse inbreng hebben inmiddels in principe toegezegd: Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta en Romario. Dit team staat zaterdag 26 juli aanstaande onder leiding van Guus Hiddink.

De organisatie van de afscheidswedstrijd Jaap Stam heeft als gevolg van nieuwe inzichten tijdens de bouw van het nieuwe stadion nog extra zitplaatsen beschikbaar gekregen. Deze laatste toegangskaarten voor zowel de Noord-, Oost- als Zuidtribune zijn vanaf maandag 30 juni aanstaande alleen en exclusief verkrijgbaar op het kantoor van FC Zwolle op het stadionterrein.

Er worden op vertoon van een geldige legitimatie maximaal twee kaarten per persoon verkocht. Openingstijden van het kantoor van FC Zwolle zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Rondom de wedstrijd vinden er nog enkele activiteiten plaats. Het stadion is om die reden vanaf 18.30 uur geopend waarna in een voorprogramma achtereenvolgens DJ Quintin, Opgezwolle en Thomas Berge een optreden verzorgen. Voor iedere bezoeker van de wedstrijd is er een gratis programmaboekje als aandenken aan de wedstrijd waarmee in de rust van de wedstrijd ook mooie prijzen zijn te winnen.

In het stadion zelf zijn verder nog exclusieve artikelen als het wedstrijdshirt van het gelegenheidsteam alsmede een speciaal boek over Jaap Stam verkrijgbaar. Na de wedstrijd, en dus het moment dat het afscheid van Jaap Stam als voetballer daar is, neemt hij afscheid van zijn publiek en staat het aanwezige publiek nog een vuurwerkshow in het stadion te wachten.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Guus Hiddink coach bij afscheidswedstrijd Jaap Stam”

  1. Ik hoop dat ze helemaal vernederd worden Dick :P. Dit zijn toch geweldige namen!! Had zelf nooit verwacht ooit Dennis Bergkamp nog eens live te zien spelen, ik voel me een beetje vereerd zelfs om dat allemaal te mogen aanschouwen!!

  2. De Kolossale, Koele, Kale Killer is aardig rond zijn pandje in Hoonhorst aan het inburgeren. Zal niet alle feiten neerzetten, maar ik vond het wel grappig dat hij met hoonhorst-5 meetraint.

  3. Als de Azuri hun gel en spiegels maar niet vergeten. Dat heeft Japie dan weer voor op ze. Ik bedoel ZK dat het met San Marco allicht beter gaat als hij Ajax traint.

  4. wordt die wedstrijd ook op TV uitgezonden? Weet iemand dat?
    Ik bedoel, zelfs met die extra kaarten zullen er vast niet voldoende plaatsen zijn voor alle geïnteresseerden…

  5. 😀 Reden temeer! En er is geen Italiaan die wat met Ajax te maken heeft anders. Guus ook niet. Waarom komn die van Man.Utd eigenlijk niet? Nog om die hele domme uitspraken van Sir ALex?

Reacties zijn gesloten.