Citymoves Zwolle met o.a. Fakkelbrigade

Zwolle – Het Citymoves  peloton is aan de laatste etappe van de Nederlandse tour begonnen, met op zondag 11 september een super feestelijke finish in Zwolle. Het Citymoves stedenfestival ging op Koninginnedag in Sleutelstad Leiden van start om – met een zomers biesje in de rug door de Hollandse polder – op 22 mei aan te komen in Kaas-stad  Alkmaar. Nadat de lente officieus zomer was geworden, koerste de ‘Citymoves is moved by Ford’ karavaan op 2 juni onder een weldadig zonnetje door naar de Noord-Brabantse hoofdstad Den Bosch.

citymoves.jpg

Op 11 september tussen 13:00 en 22:00 uur gaat Citymoves maximaal in de pedalen richting Zwolle – met een  dancepodium en popstage – om na een laatste krachtinspanning over de eindstreep van het zomerseizoen te flitsen. Citymoves bouwt het mobiele stadsfestijn voor de derde keer op in Zwolle, waar het Park de Wezenlanden het prachtige vertrekpunt én eindbestemming van deze monsteretappe is. De mainstage biedt plaats aan een Hollandse killer line-up met  Marco V, Lucien Foort, Jochen Miller en een optreden van het populaire The Partysquad. Op de L!VE-stage staan de acts Band Anderkovver, Flinke Namen, DJ Flexican & MC SEF, Fakkelbrigade en Q the Party.

Wij zijn op zoek naar een DJ!
Het Citymoves festijn is, zoals je leest, compleet. Althans bijna, want we missen nog een openings-act op de mainstage voor het festival. Dat doen we natuurlijk niet zomaar! Wij willen een beginnend talent de kans geven om op Citymoves zijn of haar ding te kunnen doen. Ben je DJ? Heb je naar eigen zeggen talent? Denk je de crowd in Zwolle als geen ander te kunnen bespelen? Mail dan je demo, CV en bijbehorende gegevens naar info@citymoves.nl om kans te maken op een unieke plek in de line-up van het Citymoves Festival in Zwolle.

Mainstage
Brabants trots Marco V. is één van de vaste muzikale krachten tijdens de Citymoves stedentrip, die met zijn label In Charge uitgroeide tot één van de smaakmakers van de scene. Feestbeesten The Partyquad droppen hun beats net zo lang op de dansvloer totdat alle bezoekers heftig mee-stuiteren. Matrixx-legende Jochen Miller heeft het vermogen iedere dansvloer waar ook ter wereld in euforie te draaien. De Rotterdammer Lucien Foort is een veteraan die begin jaren 90 al zijn eerste hit scoorde, maar in 2011 nog altijd tot de wereldtop van housend Nederland behoort.

L!VE-stage
Op het poppodium staat de feestmachine Band Anderkovver bekend om zijn humor, vrolijke chaos en interactie met het publiek. Flinke Namen uit de hoofdstad weten het dak er ook in de buitenlucht af te knallen met hun hiphop bombardement. De oprichters van deze Amsterdamse band DJ Flexican & MC SEF moeten zelfs twee maal aan de bak op het Citymoves podium.
Het hiphopcollectief Fakkelbrigade heeft een beruchte live-reputatie opgebouwd als festivaltornado. The Party slotte is een feestelijke show onder aanvoering van de Dj’s uit de stal van Citymoves’ hoofdsponsor Q-music .

Prijzen en tickets
Het feest in Zwolle kost 10,00 euro in de voorverkoop. Voor dit bedrag koop je niet alleen een entreeticket dat recht geeft op een onbetaalbaar goede line-up. Ook dit jaar wordt er een volwaardig festival neergezet, met uitstekende voorzieningen en faciliteiten zoals verschillende horeca, toiletten en pinautomaten. De leeftijdgrens is 16 jaar en bij twijfel kan legitimatie worden gevraagd.

Citymoves website
Voor overige informatie over de laatste etappe van de Citymoves stedentour in Zwolle is terug te vinden op de website. Op www.citymoves.nl is niet alleen het laatste nieuws terug te lezen, maar kun je tevens een kaartje kopen. Meld je hier ook aan voor Hyves, Facebook, YouTube en Twitter voor de eerste updates van de meest recente Citymoves ontwikkelingen.

Citymoves Festival Zwolle

Locatie: Park de Wezenlanden

Datum: Zondag 11 September

Tijd: 13.00 – 22.00 uur

Citymoves Main Stage: The Partysquad, Marco V, Lucien Foort, Jochen Miller

Citymoves L!ve Stage:Fakkelbrigade, Flinke Namen, Flexicab & Mc Sef, Q the Party, Anderkovver

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Citymoves Zwolle met o.a. Fakkelbrigade”

  1. waar is de mooie en ouderwetse citymoves gebleven toen het nog gratis was of inclusive cosumptie ter compensatie van de entree. met het goede voorprogramma en afsluiting armin. en toen het nog om dance ging. dit is helemaal niks op marco v na dan8)

Reacties zijn gesloten.