Introductie studenten tijdens de GRASweek

Zwolle – De aanmeldingen voor de jaarlijkse Zwolse introductieweek zijn in volle gang. Eerstejaars studenten hebben nog enkele dagen de tijd om zich aan te melden. De algemene Zwolse introductieweek voor eerstejaars studenten nadert snel. Binnen twee weken zal Zwolle weer groen kleuren met eerstejaars HBO- en nieuw dit jaar- MBO studenten.

gras_1.jpg

De eerstejaars HBO studenten kunnen van 22 t/m 26 augustus een week lang genieten van het introductiespektakel. Eerstejaars MBO studenten kunnen meedoen aan de GRASdag op donderdag 25 augustus en zo voor de eerste keer ooit proeven aan de GRASweek. De GRASweek heeft van maandag tot en met vrijdag een groot aantal evenementen op het programma staan. Zo staan de jaarlijkse kroegentocht, barbecue, sporten bij sportpark de Pelikaan en het eten bij Zwolse restaurants weer op de planning. Hoogtepunt van de GRASweek is dit jaar ook weer het GRASconcert, wat voor iedere Zwollenaar gratis toegankelijk is op het park de wezenlanden. Met o.a.: Bertolf, The Handsome Poets, Baskerville, Zoiezo en Stefany June.

Bijzonder is dit jaar de samenwerking tussen het goede doel OneMen en de GRASweek. Eerstejaars zijn opgeroepen om petflessen mee te nemen naar de GRASweek en er zal een petflesseninzamelingsactie op touw worden gezet in de binnenstad en omstreken van Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)