Gelijkspel voor FC Zwolle in Eindhoven

|   Laatste wijziging

Eindhoven – FC Zwolle heeft zondagmiddag in Eindhoven tegen de plaatselijke FC gelijkgespeeld. De uitslag van de topper in de Jupiler League werd 2-2.

In de 28e minut kwamen de gastheren op voorsprong door een doelpunt van Van Boekel. Dat was ook de stand op het scorebord in de pauze. In de 58e minuut scoorde Maachi de 1-1. Het laatste half uur speelde Zwolle met 10 man nadat Saymak door een onbesuisde actie zijn tweede gele kaart, en dus rood, kreeg. Eindhoven maakte via Makiavala de 2-1, maar Van den Berg kon de Blauwvingers voor een nederlaag behoeden (2-2). FC Eindhoven blijft met drie punten voorsprong op Zwolle de lijstaanvoerder in de Jupiler League. Pakken de Brabanders volgende week minimaal een punt op bezoek bij MVV Maastricht dan is de periodetitel binnen. Bij een nederlaag is het afhankelijk van de verrichtingen van Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Gelijkspel voor FC Zwolle in Eindhoven”

  1. Bij een nederlaag is het afhankelijk van de verrichtingen van Zwolle. Alleen een overwinning met ruime cijfers op Telstar kan de Blauwvingers dan helpen. Tot nu toe heeft Eindhoven één treffer meer op de naam staan.

    Dat klopt natuurlijk niet. Als Eindhoven verliest met 0-1 en Zwolle wint met 1-0 dan is het doelsaldo automatisch in Zwolle’s voordeel. Jammer dat iedere site die berichten van elkaar kopieert zonder even na te denken.

  2. Die 3-2 tussenstand blijkt communicatiefout te zijn.
    Als doelpuntenmaker stond keeper Swinkels bij de tussenstand,
    deze blijkt geel te hebben gehad in de 81e minuut, verkeerd genoteerd dus… 😉

  3. Wat is dat toch met die rode kaarten… Ik kan me toch niet voorstellen dat Art daar nog niks over heeft gezegd tegen de groep en toch weer zo onnodig rood pakken.

    Als die kaarten er niet waren geweest, had je maarzo bovenaan kunnen staan. De wedstrijd in Helmond is er iig zeker nadelig door beïnvloed.

  4. Bericht door Wilbert, op 25 september 2011 om 20:53
    Wat is dat toch met die rode kaarten… Ik kan me toch niet voorstellen dat Art daar nog niks over heeft gezegd tegen de groep en toch weer zo onnodig rood pakken.

    Heeft ons al 4 punten gekost. Helaas..

Reacties zijn gesloten.