Zondag Franse chansons op Cultuurschip Thor

Foto van auteur

Zwolle – Op zondag 2 oktober verwelkomt Cultuurschip Thor zangeres Davine. Samen met pianist Rik Elings geeft ze om 12.00 uur en om 15.00 uur twee concerten waarin vooral Franse Chansons te horen zijn.

davine.jpg

Davine studeerde in 2010 af als zangeres aan het conservatorium Zwolle. Ze kreeg les van Ronald Douglas, Astrid Seriese, Gerrie van der Klei en Nancy Marano. Tijdens haar studie specialiseerde ze zich in het Franse Chanson. Ook verdiepte ze zich in diverse stijlen als Jazz, Latin, Fusion en Pop. Naast haar zangcarrière is ze sinds 2009 ook actief als model.

Pianist/componist/arrangeur Rik Elings, onder meer bekend van zijn werk voor het Metropole Orkest en de Skymasters begeleidt Davine achter de vleugel. Hij zal de muziek op zijn eigen bijzondere wijze verbinden door improvisaties op Franse thema’s.

De concerten van Davine zijn de eerste in de serie try-out concerten die Cultuurschip Thor in de maand oktober onder de noemer ‘Uurtje Cultuurtje’ organiseert. Iedere zondag in oktober zijn er twee mogelijkheden om iets bijzonders mee te maken: om 12.00 uur of om 15.00 uur een uur cultuur.

Inloop (met inbegrepen kopje koffie of thee) een half uur voor aanvang. Entree € 11,90 (€10,- met 19% BTW). Reserveren is gewenst. Dat kan uitsluitend via de website. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zondag Franse chansons op Cultuurschip Thor”

Reacties zijn gesloten.