Oriëntaals Dansfeest

Foto van auteur

Zondagmiddag vond in het gebouw van Diffelen Dance Masters aan de Jufferenwal een Oriëntaals Dansfeest plaats. Van beginnende tot gevorderde dansers passeerden in de goed bezette zaal de dansvloer. Eén van de hoogtepunten was de mannelijke buikdanser Farouq.

Dit dansfeest beleefde haar vijfde editie. 5 jaar op rij, lustrum. Dat was reden voor een spetterend feest! Docenten en hun leerlingen uit verschillende steden als Zwolle, Leeuwarden en Groningen waren op het feest present. Corrie van den Heuvel uit Oss verkocht o.a. sieraden, accessoires en kostuums. Susan Geerlings van Baboe nail and footcare verzorgde voetmassages en het lakken van teennagels rond de dansvloer.

 


Buikdanser Farouq

Bij ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Oriëntaals Dansfeest”

 1. 😀 Het Buikdans feest was helemaal te gek! Van heinde en ver kwamen er leraressen en leraren en hun leerlingen…het was hartstikke mooi om te zien.Vele heupsjimmies en gerinkel van belletjes was er te horen.
  Na afloop konden we met z’n allen dansen, die mee hadden gedaan,(publiek natuurlijk ook) en kreeg iedereen een mooie bloem mee naar huis als dank dat we mee dansden.Badankt voor het mooie feest! 🙂 😛

 2. 😀
  Een mooi feest, goed lopend en goed georganiseerd. Petje af voor de vele vrijwilligers! Lisa, Fallah en ik kwamen graag uit Heerhugowaard om alles te zien en ook ons steentje bij te dragen.
  Als er iemand foto’s gemaakt heeft van ons optreden met de Isis Wings, zou die dan contact met mij willen opnemen? Alvast bedankt!
  Volgend jaar weer? 😉

 3. prachtig aangekleedfeest met variatie gebracht met lekkere hapjes met een uitstekende sfeer
  frans van Lingen

 4. Ik wil namens de organisatie iedereen die een steentje heeft bijgedragen heel erg bedanken voor een fantastisch en spetterend feest!!! Er was een gezellige en leuke sfeer, iedereen genoot met volle teugen. Wauw.
  Wat ons betreft volgend jaar weer.
  Joyce Aerts

 5. Ja zeker, volgend jaar weer! maar daarvoor een video avond met z’n allen, gezellig… het blijft een traditie bij ons. Houden elkaar wel op de hoogte, he dames? Tot gauw, salam

  Chakira.

Reacties zijn gesloten.