Judith Steenbergen succesvol op NK Stepcross

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag vond in Hengelo het Nederlands Kampioenschap Stepcross plaats. De wedstrijden werden verreden op een prachtig parcours, door gras, bos en zand, zelfs om een oude, monumentale watertoren. Een zware maar mooie klus voor de steptop van Nederland.

stepcross_judith_p9290038.jpg

Niet alleen genieten van het mooie weer, maar ook van natuur en landschap, en dat dan op de step. Ook aan deze wedstrijd in de stepcompetitie 2012 deed Stepteam Zwolle mee. Judith Steenbergen werd bij de cadetten vijfde. Jonathan Steenbergen viel helaas na drie ronden uit. Machiel Steenbergen, een van ’s lands toprenners, kon door de gevolgen van een valpartij in de vorige wedstrijd nog niet meedoen. Op 21 oktober is de laatste wedstrijd om de Kickbike-cup 2012: een stepcross in Nieuwveen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Judith Steenbergen succesvol op NK Stepcross”

  1. Steeds lees ik de prestaties die de Steenbergens leveren met steppen zeker een vermelding waard in het gouden sportboek van Zwolle .Ze heeft al diverse eerst prijzen in de wacht gesleept wat ik een knappe prestatie vind op zo,n .Hierbij van harte gefeliciteerd en ga zo door

Reacties zijn gesloten.