Bandieri avond supporters PEC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 17 november speelt PEC Zwolle de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Om deze wedstrijd goed te beginnen organiseert de supportrsgroep Far East Ultras op vrijdag 16 november een bandieri avond! Hierbij is de hulp van alle supporters nodig!

rkcpec_13.jpg

De Far East Ultra’s zorgen voor de benodigde materialen. Mocht je ideeën of ontwerpen hebben dan kunnen die gemaild worden naar fareastultras@hotmail.com. Er zal tijdens deze avond een beamer aanwezig zijn. Wil je PEC Zwolle ook steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd en lijkt het je leuk om te helpen, of wil je eens een discussie met de Ultra’s aangaan? Kom dan van 19.00 – 22.30 uur langs op 16 november in het supportershome van PEC Zwolle!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Bandieri avond supporters PEC Zwolle”

 1. wil je eens een discussie met de Ultra’s aangaan? Kom dan van 19.00 – 22.30 uur langs op 16 november in het supportershome van PEC Zwolle!

  dus hk, grijp je kans!

 2. Je hebt groot gelijk er is altijd kritiek geweest op engelse teksten maar nu kan blijkbaar alles.

  Zelfs omkopen van supporters door de AD blijkbaar is alles te koop verhuizen van het ene vak naar het andere en blijkbaar nu ook “sfeer”.

  Mooie tekst voor zo een doekje TE KOOP SFEER

 3. @hk
  wij snappen niks van je verhaal kun je je verhaal misschien verduidelijken? Ik kan je meteen al wel vertellen dat wij nog nooit ergens geld voor gekregen hebben en dat we alles uit eigen zak betalen

  groet Dennis

 4. Kunnen die irritante spandoeken niet gewoon uit het stadion verbannen worden?
  Gewoon zitten, klappen, juichen en aanmoedigen. Voor de rest niet te veel hijsa en poppenkast. Het gaat toch om de voetbal?

 5. @ Arthur Misschien moet je bij de Far East Ultra’s even langs gaan voor een babbeltje. Wat had je in de gedachten dan? Van die prachtige klappertjes die dat Kaasvolk ook heeft. Zo lang je niet achter een spandoek zit heb je der ook geen last van.

 6. Ik wil wel van die kekke vlaggetjes die men in 020 ook heeft. lekker op de klanken van andre rieu meezwaaien en dan maar hopen dat het ’95 succes terugkomt.. *proest*

Reacties zijn gesloten.