PEC Zwolle pakt punt in Den Haag

|   Laatste wijziging

Zwolle – In een zwaarbevochten wedstrijd met ADO Den Haag heeft PEC Zwolle zaterdagavond een punt overghouden. In Den Haag werd de eindstand 1-1.

ado_-_pec_6.jpg

Zwolle kwam bij ADO op voorsprong. Uit een vrije trap van Rochdi Achenteh toucheerde Joey van den Berg in de 24e minuut de bal zodanig dat het achter keeper Coutinho verdween. Bij Den Haag werd nog een doelpunt afgekeurd, dat achteraf niet buitenspel bleek te zijn. In de  65e minuut bracht Jens Toornstra Den Haag op gelijke hoogte. Zwolle kreeg in de tweede helft verschillende kansen. Fred Benson had mogelijk recht op een penalty toen hij over de knie van Vita Nova Wormgoor ging. De strafschop werd niet gegeven door scheidsrechter Tom van Sichem. Joost Broerse kreeg tegen het einde van de wedstrijd nog een grote kans op de 1-2, maar dat geluk zat er deze avond niet in. Het was voor de mannen van PEC Zwolle het derde gelijkspel op rij. Daarnaast zijn de Blauwvingers nu een maand ongeslagen. Een mooi resulttaat voor Zwolle! Langeler: "Vorige week waren we vele malen beter. Het had alle kanten op gekunt. Tot nu toe verloopt de competitie zeer geslaagd. We krijgen goodwill en we pakken punten."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “PEC Zwolle pakt punt in Den Haag”

  1. De regio Den Haag bestaat uit 1 miljoen inwoners, kom zelf ook uit de regio Haaglanden, en dat wij als Zwolle met 120.000 inwoners weten gelijk te spelen tegen zo’n grote stad zegt wel wat over onze mooie stad! Een fijne rustige stad om te wonen, en nog is een goed voetbalteam ook.. wat wenst een mens nog meer. 8)

  2. Zeker netjes, ADO was behoorlijk aan het aandringen! Blij dat we daar een puntje weghalen. AZ volgende week wordt drie punten in de pocket!!

  3. wanneer je het hebt over de regio Den Haag met 1 miljoen inwoners lijkt het mij wel zo eerlijk het ook te hebben over de regio Zwolle en niet alleen over de gemeente Zwolle…

  4. Jammer is dat ze volgende week Lachman en van Polen moeten missen.
    Maar dit punt is weer binnen.
    Wie weet of van Hintum al weer mee kan spelen?

  5. Weer en punt in de pocket! Maar of ik nou in een euforie stemming moet zijn? Afgekeurde doelpunt van ado was onterecht! Maar aan de andere kant kreeg PEC voor de zoveelste keer weer geen terechte penal mee! en vielen de balen net niet goed voor de voorhoede van PEC. Waalwijk won, willem 2 pakt een punt, en tis maar af te wachten wat er morgen gaat gebeuren tijdens heerenveen roda! Positief is wel
    het feit dat we al 4 wedstrijden ongeslagen zijn! A.s vrijdag moeten we gewoon az afbranden! Kan me de thuiswedstrijd nog heel goed herinneren in t ouwe fc zwolle stadion in de totodivisie fczwolle az! als ik het goed heb werd het toen 5-1 en werd er door t hele stadion gezongen az is niks. Hoop dat die goede oude tijd herleeft aanstaande vrijdag!

  6. Aanstaande zaterdag knalluhh!! Zou mooi zijn als dr weer eens potje de lucht in geknald wordt. Heb dr zin an, forza Zwolluhhh. Prachtig seizoen!

  7. Goed dat Zwolle een punt heeft gepakt bij Ado. Zwolle speelde namelijk niet echt goed en Ado juist wel. Jammer dat Lachman en van Polen geschorst zijn zaterdag. Logische vervangers zijn Gravenbeek en Aefjes. Ik vind het zelf opvallend dat Langeler het niet ziet zitten in Nieveld. Dat is toch een speler met redelijk wat eredivisie-ervaring dat Zwolle goed kan gebruiken.

  8. Az is niets, Az is niet, ze weten niet eens wat voetballen is.. Ze hebben een keeper.. die doet geen sodemieter, de bal komt eraan en de keeper laat hem gaan!! Geniaal!! mooie tijd 😀

    Denk dat we zaterdag toch moeten hopen op een overwinning.:D

  9. Waar AZ werd gezongen, stond in het oorpronkelijke lied “meisjes”. De tegenhanger ging zo:

    De jongens zijn niks (2x)
    Ze weten niet eens wat afwassen is:
    ze hebben een bordje
    dat valt op hun schortje
    dat valt op de grond
    en ze krijgen op hun kont!

    Beide teksten duidelijk uit het prehistorische tijdperk.;)

Reacties zijn gesloten.