Laatste kaarten PEC Zwolle – PSV in de verkoop

Foto van auteur

Zwolle – Woensdagavond heeft PEC Zwolle de mogelijkheid om geschiedenis te schrijven! Het team van trainer Art Langeler treedt in de halve finale van de KNVB Beker aan tegen PSV. Een overwinning zou betekenen dat PEC Zwolle zich voor het eerst sinds 1977 weet te plaatsen voor de finale van de KNVB Beker. Deze unieke en historische wedstrijd wil je niet missen!

De kaartverkoop voor het bekerduel is in volle gang. Voor het treffen met de Eindhovenaren zijn nog een kleine duizend kaarten te verkrijgen. Om supporters de gelegenheid te bieden deze historische wedstrijd niet te missen is de PEC Zwolle Fanshop dinsdagavond tot 19.00 uur geopend. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een kaart, zorg dan dat je deze alsnog aanschaft. In verband met de verwachte drukte, roept PEC Zwolle alle bezoekers op om tijdig naar het IJsseldelta stadion af te reizen. Indien mogelijk is het verstandig om per fiets of openbaar vervoer naar het Stadionplein te komen. Ook start er vanaf 17.15 uur een bruisend voorprogramma. Met daarin onder andere een rol voor Q-music DJ’s Mattie & Wietze. Ook zullen de Zwolse-helden die de bekerfinale van 1977 speelden worden geëerd. Dit wil je niet missen, zorg dat je op tijd aanwezig bent! Zie voor de volledige informatie over het voorprogramma, de wedstrijd en de (gratis) afterparty halvefinalepeczwolle.nl.

De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion. Op doordeweekse dagen is de Fanshop geopend van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. Aanstaande dinsdag is er een extra verkoopmoment, waardoor de Fanshop eenmalig tot 19.00 uur is geopend.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “Laatste kaarten PEC Zwolle – PSV in de verkoop”

 1. De prijzen varieren per vak.
  Wij hebben voor volwassenen 26 euro en voor een kind 21 euro
  Maar dan heb je een leuke plek.

  De eerste keer dat we een wedstrijd bij wonen en de sfeer kunnen beleven.

 2. @Zwollenaarisback Ik ben zeker wel trots, maar het valt mij gewoon wat tegen dat zo’n grote wedstrijd nog niet is uitverkocht. Maar het tijdstip zal wel een verklaring zijn. Om die reden kijk ik deze wedstrijd op sbs of eredivisielive.

 3. Mooi dat het stadion ws vol komt te zitten, mag ook wel verwacht worden!
  Zou ook mooi zijn als Lens op de bank komt te zitten.

  Op tijd naaar de kroeg of het stadion en gekke bende van maken

 4. Woensdag sticks dr bij las ik, Snap echt niet dat ze dat nummer van Sticks ‘Hier zijn we weer’ niet iedere rust dr inknallen. Dat nummer van Hazes komt me de strot uit, laat ajakkes maar lekker fijn meezingen met Hazes doen wij dat met Sticks!

  Come one Zwolluuhhh, hier zijn we weer.

 5. Heb er zin in woensdag! Vooral ook tof dat de wedstrijd op sbs6 wordt uitgezonden. Er zullen wel veel mensen naar gaan kijken, aangezien het PSV is waar we tegen spelen. Doordat Zwolle het zo verrassend goed doet (vooral tegen topclubs als Feynoord, Twente, PSV) zou het dus zo maar kunnen dat Zwolle a.s. woensdag lekker gaat stunten!! Ik voorspel 3-1!

 6. De wedstrijd woensdag tegen PSV is een leuk affiche en PEC heeft niks te verliezen, maar het gaat deze week natuurlijk écht om de wedstrijd van zaterdag tegen Willem II. Dan moeten drie punten gepakt worden! Het zou mooi zijn als het stadion dan ook is uitverkocht!

 7. maar het gaat deze week natuurlijk écht om de wedstrijd van zaterdag tegen Willem II. Dan moeten drie punten gepakt worden!

  Precies, competitie is veel belangrijker.

 8. Bericht door _japser, op 26 februari 2013 om 08:28
  Ik denk niet dat PSV weer onderuit gaat. Ze zijn nu extra scherp. 0-2 voor PSV

  Idd, zelfs PSV is niet zo stom om 2 keer te verliezen van PEC.

 9. Bericht door Mike70, op 26 februari 2013 om 09:04

  maar het gaat deze week natuurlijk écht om de wedstrijd van zaterdag tegen Willem II. Dan moeten drie punten gepakt worden!

  Precies, competitie is veel belangrijker.

  Idd, maar toch. Die beker is wel een HOOFDPRIJS.

 10. Tot nu toe heeft Zwolle het steeds verrassend goed gedaan in de KNVB beker. In de kwartfinale stonden ze al snel met 0-1 achter, maar binnen ‘no-time’ stonden ze weer met 3-1 voor. Ik denk dat er bij de KNVB beker minder druk op PEC lag, omdat ze niet perse hoeften te winnen. Bij de Eredivisie is dat wel anders.

  Maar nu de halve finale is, en iedereen het er zo’n beetje over heeft, zouden ze spelers de spanning zo weer extra kunnen beleven, maar hopelijk gaan ze morgen lekker stunten!!

Reacties zijn gesloten.