Extraatje voor Zwolse senioren

Foto van auteur

Zwolle – Organisaties die iets extra’s willen doen voor Zwolse senioren, kunnen tot 1 mei een financiële bijdrage aanvragen bij De Gasthuizen. Na die datum bepaalt het bestuur van de stichting welke initiatieven in aanmerking komen. Geïnteresseerden downloaden het aanvraagformulier op www.degasthuizen.nl. 

Stichting De Gasthuizen biedt financiële bijdragen aan initiatieven die het welzijn van Zwolse senioren bevorderen. In de vorige toekenningsronde, in oktober 2012, heeft De Gasthuizen in totaal 38.699 euro toegekend aan organisaties die iets extra’s wilden doen voor senioren, maar daar zelf niet het budget voor hadden. Hierbij valt te denken aan het organiseren van activiteiten of uitstapjes en het bekostigen van materialen.

Zo was er onder meer geld voor: Christelijk Gemengd Koor Zwolle, voor het jubileumconcert in de Peperbus-basiliek; Stichting Present, voor het novemberdiner voor 100 bijstandsgerechtigden die in sociaal isolement verkeren; Vereniging ’t Vissersdorp, voor de aanschaf van een tent voor buurtactiviteiten; Biljartclub De Terp, voor elektronische scoreborden en Belangenvereniging Schellerdriehoek, voor zitplaatsen die het park prettiger maken voor senioren. 

Aanvraag indienen 
Organisaties die gebruik willen maken van de financieringsmogelijkheden van De Gasthuizen, downloaden het aanvraagformulier op www.degasthuizen.nl of bestellen het per post: De Gasthuizen, Postbus 174, 8000 AD Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)