Goed idee voor Zwolse senioren? De Gasthuizen betaalt mee

Foto van auteur

Zwolle – Verenigingen, clubs, vrijwilligers, goede doelen, burgerinitiatieven en particulieren – kortom, iederéén – met creatieve ideeën om het leven van senioren leuker, gezelliger, makkelijker of beter te maken, kunnen een financiële bijdrage aanvragen bij het Zwolse fonds De Gasthuizen.

Initiatiefnemers kunnen hun ideeën insturen tot 1 oktober 2021. Daarna is er weer een toekenningsronde in mei 2022. De financiële hulp is voor organisaties en particuliere initiatieven die zelf niet voldoende budget hebben om hun plannen te realiseren. De Gasthuizen heeft dus nooit de rol van organisator en is er om plannen van anderen financieel mogelijk te maken.

De Gasthuizen geeft niet ieder initiatief dat krap bij kas zit geld. Allereerst zoekt dit fonds naar initiatieven die echt een verschil maken voor Zwolse senioren (55-plussers). Ook vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het initiatief iets toevoegt aan wat er allemaal al in Zwolle is. Een compleet nieuw idee of iets dat nog nooit eerder is vertoond, is erg welkom. Verder vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het project of de activiteit vanuit liefdadigheid, maatschappelijke betrokkenheid of een goed doel ontstaat. Partijen die er winst mee maken komen niet in aanmerking. Wilt u weten of uw initiatief in aanmerking komt? Ga naar www.degasthuizen.nl/spelregels.

Doe uw aanvraag vóór 1 oktober
Op 1 oktober beoordeelt het bestuur van De Gasthuizen weer nieuwe aanvragen. Ga naar www.degasthuizen.nl/aanvraag. Stuur uw aanvraag in vóór 1 oktober.

Foto 1
Goed idee voor Zwolse senioren? De Gasthuizen betaalt mee

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)