Cricket Challenge bij CC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – TTO noordoost nederland organiseert in samenwerking met de KNCB en Cricket club zwolle op 16 Mei 2013 een cricket toernooi op sportpark Marslanden. Tijdens deze dag worden er door de participerende scholen workshops gehouden en aan het eind van de middag begint het toernooi. Dit initatief is reeds 2 keer in de prijzen gevallen, de KNCB en de TTO wonnen de eerste prijs bij de Europese tak van de International Cricket Counsil en ook bij de wereldwijde verkiezing werd het idee als beste verkozen.
De scholen die aan dit toernooi mee doen zijn; Pius X (Almelo), Koninklijke Scholengemeenschap (Apeldoorn), CS Vincent van Gogh (Assen), Het Stedelijk Lyceum Zuid (Enschede), RSG Noord-Oost Veluwe (Epe), SG Canisius (Tubbergen) en Van der Capellen (Zwolle). 
Deze sport is een mooi middel voor tto-leerlingen om het Engels spreken te oefenen en het kan heel goed terugkomen bij bijna alle andere theorievakken op tto-scholen. Cricket is een dynamisch spel van gooien, slaan en tactiek en bovendien is het een sport waarbij vaak de slimste wint!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Cricket Challenge bij CC Zwolle”

Reacties zijn gesloten.