AC Milan komt naar Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Trainen bij AC Milan en een wedstrijd in het San Siro bezoeken waarna je de handen mag schudden van de spelers? Het is de beloning voor de twee meest talentvolle kinderen tijdens het AC Milan Junior Camp. Na twee succesvolle edities in 2011 en 2012, kom het AC Milan Junior Camp nu ook naar Zwolle in de week van 8 t/m 12 juli.
130415_milan_junior_camp.jpg
Afgelopen twee zomers organiseerde AC Milan voor het eerst in Nederland de Junior Camps. Het werd een groot succes en AC Milan besloot om in 2013 op totaal 18 locaties in Nederland een trainingsweek te organiseren. Voor de regio Noord is het complex van BE QUICK’ 28 in de zomer van 2013 gastheer van AC Milan. Een delegatie van de Italiaanse topclub bracht al een bezoek om het complex en de organisatie te keuren. Met als gevolg dat BE QUICK’ 28 in de zomer van 2013 één van de 18 Nederlandse locaties is die AC Milan komende zomer aandoet.

Het AC Milan Junior Camp is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar van elk niveau. De kinderen trainen onder toezicht van 2 officiële jeugdtrainers van AC Milan, dagelijks van 9.30 tot 16.00 uur. De oefenstof is door AC Milan trainers en clubartsen speciaal ontwikkeld voor elke leeftijdsgroep. De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen. De middagen staan in het teken van verschillende spelvormen.
Het Milan Junior Camp is inclusief 2 officiële trainingssets (2 broeken / 2 shirts / 2 paar sokken) een Adidas bal, AC Milan rugzak, certificaat en alle dagen verzorgd met eten en drinken.
Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via www.milanjuniorcamp.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “AC Milan komt naar Zwolle”

Reacties zijn gesloten.