Roué Verveer is in Zeer Goede Staat!

Foto van auteur

Zwolle – Cabaretier Roué Verveer tourt langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling ‘In Zeer Goede Staat’. Op 8 mei 2013 staat hij in Odeon De Spiegel om Zwolle op z’n kop te zetten. Aanvang om 20:15 uur.

roue-verveer-low-reskopie.jpg 

Roué speelt zijn nieuwe voorstelling ‘In Zeer Goede Staat’. En in zeer goede staat verkeert hij! Gelukkig getrouwd, twee zoons, gezond en overvolle zalen. Het gaat goed met Roué. Zo goed, dat het tijd is om te relativeren. Tijdens zijn show wandelt hij door zijn leven en geeft een kijkje in zijn huidige levensfase. De cabaretier scoort op een overkill aan lachkicks bij thema’s als de verhouding tussen man en vrouw. Altijd vrolijk en met een smile van oor tot oor grapt hij: ‘Een dag niet gelachen is een dag met je vrouw.’ Roué schakelt razendsnel van een stortvloed aan grappen over tot verhalen met diepgang over slavernij en de dood.

Ga zitten en luister naar de herkenbare humoristische verhalen van Roué Verveer. Deze voorstelling werd bij de première door de Volkskrant gewaardeerd met 4 sterren. En daar kunnen wij aan toevoegen: Buikpijn van het lachen. Geen wonder dat Roué werd genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Ga voor kaarten naar de site van Odeon/De spiegel  of bel de kassa op 038 4 288 288.