NK Tafeltennis voor drie jaar naar Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De Nederlandse kampioenschappen tafeltennis voor A-spelers worden ook de komende drie jaren gehouden in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zo staat deze fraaie accommodatie – het Theater van de Sport – in het weekend van 1 en 2 maart 2014 weer geheel in het teken van toptafeltennis in combinatie met side-events.  

nk_tafeltennis_zwolle.jpg

Het Landstede Sportcentrum en de NTTB zijn blij dat de goede samenwerking van dit jaar een langdurig vervolg krijgt. Hans Roman, evenementenmanager van het Landstede Sportcentrum, is blij met de voortzetting van de samenwerking: ,,In 2012 hebben we met elkaar afgesproken om het NK Tafeltennis 2013 in Zwolle te organiseren, met de intentie om dit voor langere tijd te gaan doen. Dat deze intentie nu definitief wordt, zegt eigenlijk al genoeg: voor beide partijen is de samenwerking succesvol geweest. Wij zijn er trots op dat de NTTB er voor kiest om het Landstede Sportcentrum nog drie jaar de locatie te laten zijn van het NK Tafeltennis."

“Het eerste NK Tafeltennis was dan ook zeer geslaagd en de reacties waren lovend. Met de verbeterpunten van vorig jaar kunnen we er samen voor zorgen dat de locatie nog beter aansluit bij de wensen en verwachtingen van de organisatie, spelers en supporters. Mijn wens is bijvoorbeeld om nog meer studenten vanuit diverse opleidingen van Landstede in te zetten, zowel achter de schermen als tijdens de uitvoering van het evenement.“ 

Peter Hanning, toernooimanager NK: ,,We ontvangen nog steeds veel complimenten over het NK. Velen kijken er met veel plezier op terug. Dus het is fantastisch dat we het de komende drie jaar op dezelfde locatie een vervolg kunnen geven. De doelstelling om een goed fundament neer te zetten is redelijk tot goed geslaagd. Nu moeten we het vooral gaan uitbouwen. Daarbij zullen we zeker niet de kwaliteit uit het oog verliezen. De voornaamste doelstelling is om het komende jaar aanzienlijk meer publiek te trekken. Hoe we dat gaan doen? Door NK-supporters in het land het evenement te laten promoten. Support hebben we nodig om er een succes van te maken. Samen kunnen we er nog een mooier sportevenement van maken!”