IJshockey bij IJsbeelden Festival Zwolle

Zwolle – Het is IJSTIJD! Vanaf zaterdag 7 december is het volop ijspret op de overdekte ijsbaan in Zwolle. Als sponsor van het Nederlandse IJshockey organiseert ERU Prestige, dé kaas voor kerels, deze winter de Official ERU Prestige Ice Hockey Tour 2013-2014, waarbij een team van nationale ijshockeytoppers een spectaculaire show weggeeft en clinics verzorgt. 

 

eru_prestige_ice_hockey_tour.jpg 

 

Op 7 december doet de Official ERU Prestige Ice Hockey Tour 2013-2014 de IJSTIJD!-ijsbaan op het Rodetorenplein in Zwolle aan. De show en clinic vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Het ERU Prestige team, bestaande uit topspelers uit de Nederlandse Eredivisie, staat onder leiding van Nico van Galen Last, vicevoorzitter van de Eindhoven Kemphanen. Zij zullen gedurende twee maanden door het land toeren met de ERU Prestige truck. Het ERU Prestige team zal in totaal 45 ijshockeyclinics verzorgen.

Het ERU Prestige team, bestaande uit topspelers uit de Nederlandse Eredivisie, staat onder leiding van Nico van Galen Last, vicevoorzitter van de Eindhoven Kemphanen. Zij zullen gedurende twee maanden door het land toeren met de ERU Prestige truck. Het ERU Prestige team zal in totaal 45 ijshockeyclinics verzorgen.

 

Tijdens de ijshockeyclinics kan jong en oud langs de kant kennis maken met deze stoere sport. En natuurlijk kan er na afloop worden nagenoten met een lekkere ERU Hot Panini!

 

Kijk op www.kaasvoorkerels.nl voor de complete tourkalender en meer informatie. 

 

IJSTIJD! is een initiatief van KNSB in samenwerking met ERU, KPN en mediapartner Sky Radio, waarbij de tijdelijke kunstijsbanen collectief worden ondersteund. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)