‘Mr. Cash’ van D66 op bezoek in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Wouter Koolmees, lid van de Tweede Kamer voor D66, maakt op Valentijnsdag een tour door de IJsseldelta. Hij zal dan de Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hattem aandoen. Koolmees staat bekend als de architect van de Lente- en Herfstakkoorden, waarmee Nederland weer op de koers kwam van vooruitgang en financiële stabiliteit.

In elke gemeente neemt hij namens ‘de burger’ een rekening in ontvangst voor de excessieve grondaankopen die gemeenten in het verleden hebben gepleegd. Op de markt van Hattem zal hij samen met de lijsttrekkers van de drie gemeenten een potje Monopoly IJsseldelta spelen. Een groot monopoliespel voert hen langs diverse, miljoenen slurpende hoofdpijndossiers uit de regio. Om 14.00 uur komt Koolmees en zijn gezelschap aan bij Winkelcentrum Stadshagen. Hier wordt een rekening uitgereikt voor de inwoners van deze nieuwbouwwijk. D66: "De wijk moet het met duizenden euro’s minder doen om hun wijk netjes en met behoud van kwaliteit te laten afbouwen". Vervolgens wordt onder de noemer ‘Hart voor Stadshagen’ geflyerd, worden Valentijns ballonnen uitgereikt en kunnen omstanders tot 15.00 uur ‘een selfie maken met Mr. Cash’.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “‘Mr. Cash’ van D66 op bezoek in Zwolle”

 1. Annulering

  D66 is vandaag erg geschrokken van het nieuws over Els Borst. Besloten is, om alle campagne-activiteiten in ieder geval tot en met dinsdag 18 februari af te gelasten. Alle D66-afdelingen hebben de oproep gekregen om hun geplande activiteiten op te schorten. Wij willen graag dat de komende dagen in het teken van de nagedachtenis aan Ernst Bakker en Els Borst kunnen staan. Namens de D66 afdelingen van Kampen, Zwolle en Hattem deel ik mede dat in lijn hiermee is besloten de voor morgen geplande campagne-activiteit met Wouter Koolmees geen doorgang te laten vinden.

  D66 schaart zich achter de woorden van Alexander Pechtold, vandaag op het trieste nieuws:
  ⤽In-en-in triest dat deze zachtmoedige vrouw hoogstwaarschijnlijk door geweld om het leven is gekomen. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt voor de familie en andere nabestaanden. Maar ik hoop vooral dat Els niet lang heeft geleden.⤝

  Op de landelijke site staat een condoleanceregister, mocht u daar een bijdrage aan willen leveren
  http://condoleance.d66.nl/

Reacties zijn gesloten.