Zwolse theaters vieren 175e verjaardag

Zwolle – Wie dinsdagmiddag in het centrum van Zwolle was had grote kans de feestelijkheden rond 175 jaar theater in Zwolle te beleven. Wie jarig is trakteert! Daarom bracht een ludieke delegatie deze dag 175 gebakjes rond.

img_3999.jpg 

De grootste particuliere boekers werden dinsdagmorgen met een bezoek vereerd, daarnaast sponsoren, leveranciers, buren, bestuurders en inwoners in Zwolle die op huisnummer 175 wonen! Bij het spontane bezoek werd verwezen naar de 24-uurs theatermarathon op 20 en 21 december. In Café Foyé in Schouwburg Odeon kreeg iedereen die binnen kwam vers gebak. ’s Middags gingen de Zotte Zusjes met een grote bakfiets op pad vanaf theater De Spiegel, via de winkelstraat, naar theater Odeon. De Zotte Zusjes begeleidden de fietskar. Op de fietskar lagen honderden gebakjes! Langzaam reden we door de straten en deelden aan het winkelend publiek in Zwolle gebakjes uit. In Schouwburg Odeon werd aan het einde van de middag de nieuwe huisstijl van de ‘zwolse theaters’ en logo onthuld.

img_3959.jpg

img_4028.jpg  

img_4122.jpg 

Via Lees verder meer foto’s…

img_3961.jpg
 
img_3973.jpg
 
img_4005.jpg
 
img_4035.jpg
 
img_4047.jpg
 
img_4042.jpg
 
img_4052.jpg
 
img_4109.jpg
 
img_4139.jpg
 
img_4131.jpg
 
img_4062.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Zwolse theaters vieren 175e verjaardag”

  1. Iedereen mag dit ophoesten.
    Zodat een select clupje, voor heel veel geld hele slechte meuk mag gaan maken voor een een klein elitair groepje.

  2. Eh.. meneer/mevrouw Baarbaar. Was u aanwezig bij de opening? Daarin werd uitdrukkelijk aangegeven dat het theater veel meer van iedereen hoort te zijn. De plek waar je zo naar binnen kunt lopen. Deze huisstijl- of eigenlijk identiteitswisseling is een markering hiervan.

  3. Aardige commerciële actie, niet meer dan dat! En wie het nieuwe logo – een schuine streep, echt waar!! – goedgekeurd heeft, verdiend een afscheid.

  4. Wie zijn bv die drie mannen met champagne glas op één van de laatste foto’s, zijn ze belangrijk? Ik ken ze namelijk niet.
    Het zou ook een komisch trio kunnen zijn dat op deze manier meer bekendheid probeert te verwerven in theaterland… 😉

Reacties zijn gesloten.