Studenten in actie tegen alcoholgebruik

Zwolle – Door geen alcohol te drinken kunnen jongeren helemaal zichzelf zijn en hun positieve eigenschappen delen met anderen. Met de campagne ‘0% alcohol, 100% jezelf’ willen studenten communicatie van Windesheim jongeren positief activeren om geen alcohol te drinken voor hun 18e.

Waar het niet drinken van alcohol vaak als saai wordt geïnterpreteerd, stelt de campagne ‘100% jezelf’ het onderwerp in een nieuw daglicht. Jongeren kunnen via social media een positieve eigenschap delen met de hashtag #wiebenjij. Hierdoor leren jongeren trots te zijn op wie zij zijn zonder alcohol.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Studenten in actie tegen alcoholgebruik”

  1. Ja, inderdaad. Kom, nou moeten studenten zelf nu ook al in actie komen hier tegen?

    Drink gewoon met mate. Denk na. Ga niet stomweg meelopen en drinken om het dronken worden. Geniet. Zo moeilijk is het allemaal toch niet?

  2. haha studenten in actie.. hier moet ik echt om lachen..
    De meeste van die studenten lopen te zeuren over de studielancering en zware opleidingen, maar kijk dan wat die onbeschofte bezopen studenten elke vrijdag en zaterdag nacht in de stad aanrichten zo dronken dat ze onwel worden en daarna bewusteloos raken,vechtpartijen, en nog veel meer je moet niet drinken als je daar niet tegen kunt !!!

  3. De jongeren hebben misschien wel een puntje met deze actie, bezien in het licht van het verschijnsel ‘comazuipen’. Of ’t dan helpt om er 0% van te maken betwijfel ik wel een beetje.
    Zoals v-power92 schreef: geniet. Ik zeg niet dat daar perse alcohol aan te pas moet komen. Maar kan me ook wel voorstellen dat de Belgische bieren, evenals de goede wijntjes van de zonnige kant van de berg het genieten waard zijn. Genieten is een kunst immers, die kunst is het leren waard 😉

  4. Drinken met mate lijkt mij voor de meeste mensen wel weggelegd. En comazuipers zijn maar een heel klein deel van de jongeren en jongvolwassenen. De overheid hoeft er geen 0% alcohol van mij van te maken, dat werkt toch niet.

Reacties zijn gesloten.