Lunchlezing van Ralph Keuning

Zwolle – Ralph Keuning, boegbeeld van Museum de Fundatie, heeft een belangrijke stem in de Nederlandse museumwereld. Met de komst van ‘de wolk’ heeft hij gezorgd voor een spraakmakende uitbreiding van het museum, die Zwolle nationaal op de kaart zet. Museum de Fundatie brengt aansprekende tentoonstellingen die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Dat vertaalt zich in het aantal bezoekers; in 2013 bezochten in totaal 226.394 mensen de Fundatie.

Ralph Keuning geeft op eigen wijze invulling aan het cultureel ondernemerschap. Hij zoekt verbinding met de stad en de regio en slaagt erin Museum de Fundatie stevig te verankeren in de samenleving. Op dinsdag 20 januari 2015 verzorgt Ralph Keuning een lunchlezing in de burgerzaal van het Stadhuis van Zwolle, Grote Kerkplein 15. Daarin kijkt hij vooruit naar het programma van het museum in 2015. De lezing begint om 12.30 uur (inloop vanaf 12 uur) en eindigt rond 13.15 uur. Daarna staat er een broodje voor u klaar en is er volop gelegenheid tot napraten.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar geeft u zich wel op om zeker te zijn van een plaats. Dat kan tot 13 januari via l.koetsier@zwolle.nl. U bent van harte welkom op 20 januari.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Lunchlezing van Ralph Keuning”

Reacties zijn gesloten.